Wyświetl pojedynczy post
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.08.2012, 10:44
Szpen napisał(a):Wyświetl post
ja rozumiem, że musisz wykazać na zebraniach PiSu ile i jakich członków udało Ci się zwerbować, oraz ile czasu spędziłeś na szerzeniu PiSowskiego słowa, ale daj żyć cżłowieku, bo Twoje wpisy nie mają nic z obiektywizmu. Nie ma z czym dyskutować, bo zamiast konkretów, dajesz jako swoje wypowiedzi populistyczne poglądy. A z poglądami ja nie gadam. Z konkretami owszem.

Odpwowiedz na jedno zasadnicze pytanie. Czy różni się Amber Gold od SKOKów? To i to jest parabankiem, a oszczędności ubezpieczone są nie przez Państwo, a przez samych siebie. Powiedz mi, kto odda ludziom pieniądze, jak to .......nie?

Zrozum szpeniu że już nie długo PiS będzie jak solidarność w 80 roku. Jedyna dla Polski nadzieja, ludzie już to wiedzą ale boją się głośno odezwać, dlatego z werbunkiem nie będzie problemu. Problemy zaczną sie natomiast dla tobie podobnych zakłamanych propagandzistów potrafiących tylko pluć obrażać i powielać fałszywe oszczerstwa. Jakim trzeba być ...... żeby napisać taki post?

Szpen napisał(a):Wyświetl post
klientelizm. sprzedajne k.urwy
I ty jeszcze potrafisz bezczelnie powiedzieć że nie ma z czym dyskutować ? Jeżeli masz więcej niż 12 lat to szczerze współczuję.

ps. Tym się różni SKOK od Amber gold, że działa od 100 lat i ma na celu ludziom pomagać, a nie ich oszukiwać. Dlaczego rudy cudak nie czepia się Amber gold? Tylko synka sobie u nich zatrudnił, a przyp....sie do SKOKU? Odpowiedz lemingu.
Ostatnio edytowane przez Drozd : 07.08.2012 o godz. 10:55.
Hej Nasz TS !!