thechris - dopiero co twierdziles, ze Fulham gralo w 10 i przez to wygralismy,a jak podaje ci odwrotny przyklad, to uwazasz, ze to nie ma znaczenia.Co to wina Nuneza, ze glupi czarnuch macha rekami zamiast grac w pilke?Dembele byl glupi, i Nunez to wykorzystal z pozytkiem dla Wisly.
dla ciebie zwyciestwo ze slabym Beitarem bylo cenniejsze niz ze slabym Litexem tak? tylko co ugralismy przejsciem Bulgarow, a co Zydow? za eliminacje sie zadnych punktow do rankingu nie dostaje dla klubu, tylko do krajowego jakies dziesiatki punktow, punktuje sie w dopiero od fazy grupowej, dlatego zdecydoiwanie bardziej cenie to z ubieglego sezonu.Nie wiem jak ty sobie to wyobrazales, ze Wisla i pilkarzami z karta na reku zatrudnionymi przez Valcxa, ktoremu nie dali kasy przed LM bedzie grala jak rownym z rownym z jednym z najsilniejszych klubow w Holandii czy sredniakiem premiership? nie czarujmy sie Valcx zrobil z rozsprzedanej mega slabej druzyny, ktora zasluzenie przegrala z Karabachem, zespol ktory zdobyl MP i awansowal do 1/16 LE to byl maks co z tej druzyny mozna bylo wyciagnac.valckx bez tej kasy przynajmniej zalatwil Bitona czy Ilieva, taki Bednarz by sprowadzil Patejuka czy innego drwala.Cupiala i 90% kibicow pogielo jezeli spodziewali sie LM z takimi nakladami, bo to byly grosze nawet na poziom LE minimum, kazdy realnie myslacy to wie.A co do ligi to dla mnie jest ch.. warta moge sie emocjonowac meczami z Legia, Lechem a reszta wisi mi czy ogrywamy amatorow po 5:0 czy 1:0, rozegrajmy te 30 meczow zdabadzmy MP i mozemy myslec o powaznej pilce.Wszystkie transfery oceniam pod katem poziomu pucharow a nie ligi, i dlatego jest dla mnie karygodne, ze Sikorski czy inny szrot zakladaja koszulke Wisly.