Wyświetl pojedynczy post
husarmac
Junior Member

Od: 08.2012

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.08.2012, 12:37
To ja może troszke z innej beczki...

Nie wiem czy czytaliście mości Panowie szlachta i Panie szlachcianki wywiad Kołeckiego dla WP o złotym medaliście z Londynu Adrianie Zielińskim.

http://londyn.wp.pl/title,Kolecki-dl...l?ticaid=1eeed

" Zaczynając od sportowca - jest pracowity. To jego największy atut. Jest bardzo dynamiczny i chce rozwijać się pod każdym kątem. Postanowił sobie, że w tym roku nie będzie żadnego alkoholu oraz żadnych imprez i w tym postanowieniu jest bardzo konsekwentny. Ciągłe zgrupowania, stuprocentowe poświęcenie – to jest ta konsekwencja, wymagana do tego, żeby zdobyć mistrzostwo. Jako człowiek – Adrian jest swobodny w kontaktach z ludźmi, szczery i bardzo inteligentny. Ze względu na igrzyska przełożył na wrzesień obronę swojej pracy licencjackiej, ale jak go znam - otrzyma za nią piątkę, ponieważ w szkole zawsze był prymusem. Jego inteligencja łamie stereotyp osiłka - ciężarowca."

Wyobrażacie sobie piłkarzy, którzy odmawiają sobie imprez dla osiągnięcia sukcesu?

Mam nadzieje, że Probierz przygotował dobrze drużyne do sezonu... Licze, że bedą mieli siły na gre (słowo klucz: gra) przez 90 minut meczu.... a nie stanie i markowanie gry... Liga, w tym roku jest żenująco słaba co pokazują pucharowe mecze... wg mnie samym już wybieganiem można lige pozamiatać.... bo niestety nie ma co ukrywać, wirtuozów w niej brakuje...
Powód: ;)
Ostatnio edytowane przez husarmac : 05.08.2012 o godz. 12:37.
Odpowiedz cytując