Wyświetl pojedynczy post
milosz
Senior Member

Od: 07.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.08.2012, 00:04
thechris napisał(a):Wyświetl post
Wolałbym dwa razy po 0:1 i widzieć w tym jakiś stylu ..
Wiem , zawsze byś wolał widzieć porażki Wisły, a tu takie nieszczęście i Wisła po zdobyciu MP2011 , zagrała udanie w LE, to czy innym zależało to widać po minie trenera Fulham, po końcowym gwizdku w meczu z Odense, otóż zależało. http://www.youtube.com/watch?v=Po3VxY2M1Os&feature=related . Twente zagrało z nami rezerwami mając pewny awans , tyle że tak samo grał PSV z Legia, jednak Legia przegrała 0-3, Wisła zaś pokonała Twente 2-1. Doprawdy żenujące jest to ciągłe deprecjonowanie gry wiosną Wisły Kraków w europejskich pucharach przez jej niby-kibiców, mnie na szczęście fakt spotkania się ze Standardem cieszy, ale widać niektórych martwi, ich problem.

____
Kurz, racjonalnie rzecz biorąc masz rację, ale ..u nas dzieją się rzeczy których przewidzieć nie sposób, więc jako kibic, wierny, naiwnie może też wierzę , że jak zmiany to tylko na lepsze kiedyś będą. Sorry, co robić, tak mam. Może w lidze nie będzie tak, źle, a zimą będą jakieś roszady personalne, aby bardziej perspektywicznie patrzyć na przyszłość. J.B. był zatrudniony chyba tylko aby nie wydawać kasy, a do inwestycji potrzebni będą inni, tylko kiedy i czy w ogóle one w naszym klubie będą..
Odpowiedz cytując