wolfy napisał(a):

|
Nie. Chcesz wiedzieć więcej, to sobie sprawdź. Na przykład - gdzie teraz pracuje...
|
Patrze,widzę i co

jedynie podrzędne holenderskie klubiki. Nie odbiegają na pewno poziomem od Arisu,który trenował Probierz
wolfy napisał(a):

- jedyny komentarz na jaki mnie stać.
Dobrze, że za Moskala i Probierza kroczyliśmy od sukcesu do sukces.
|
Nie wkładaj mi w ust słowa,których nie wypowiedziałem. Czy ja gdzieś wychwalam Moskala albo Probierza? Napisałem tylko,ze równie dobrze ten ubiegłoroczny sukces w LE mozna przypisac Moskalowi,ponieważ zmiana trenera zadziałała jako efekt "nowej miotły" i tyle. Natomiast co do stylu gry Wisły za wszystkich tych trenerów nie zauważyłem żadnej znaczącej różnicy pomiędzy nimi trzema.Dlatego ja bardziej skupiałbym się na materiale z którego szło im korzystac. A za materiał odpowiadał Valcx.
wolfy napisał(a):

A co do staży - znów bez komentarza. Pojedzie taki Probierz na miesiąc, zobaczy cztery treningi i wraca odmieniony
|
A wg Ciebie,gdzie Maskaant jako trener nabywał doświadczenia? nie na stażach?myślisz,ze na zachodzie trenerzy rodzą się czarodziejami i gdzie przychodzą to jak za dotknięciem czarodziejskiej różdżki robią sukces?