Wyświetl pojedynczy post
westersyl
Guest

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.08.2012, 16:09
Cytat:
Maaskant zdobył MP i zrobił najlepszy wynik w Europie od czasów Petrescu/Okuki.
Wyżej cenie pokonanie mocnego Beitaru Jerozolima niż pokoanie Litexu Łowecz bo dalszych losy druzyny Maaskanta były już smutne, a jak pokazuje ostatnie wyniki polskich drużyn w pucharach zdobycie mistrza w tej lidze wyczynem jest nadludzkim.

wolfy napisał(a):Wyświetl post
Demagogia. Oderwana od rzeczywistości, żałosna demagogia mająca ukryć rzeczywisty stan naszego futbolu.

Tę drużynę zbudował Henryk Kasperczak - jako trener i menedżer. Polak - fakt, ale tylko idiota może twierdzić że przedstawiciel polskiej myśli szkoleniowej. Wisła o której piszesz została ułożona i wyszkolona przez FRANCUSKIEGO trenera.

Tak, tak. FRANCUSKIEGO, który z rodzimą myślą szkoleniową zetknął się dopiero bodajże prowadząc Wisłę (nie mam na myśli kariery zawodniczej).

Jak ja nienawidzę takiego .......enia. Zupełnie jak Antek Piechniczek. Tylko w jego przypadku można go zasłaniać wiekiem, a tu...

Tekstu o tym, że wystarczy być inteligentnym i mieć Canal+ nie będę komentował.
Powinieneś zgłosić się do PZPN. Potrzebują tam takich ludzi.

Moja wypowiedź była kierowana tylko i wylłącznie do jednego konkretnego postu miłosza i nie powinno się komentować nie mają tego postu jak tła.
Widzę tutaj stek kłamstw i nadinterpretacji mojej wypowiedzi połączona z mentorsim stylem ala weszło.

Z tego co wiem Kasperczak ściągał głównie czarnych także o budowli drużyny przez Kasperczaka to tu mi nie pier.
Reszty nawet nie komentuję bo skoro raz źle zinterpretowałeś tekst to nie mam pewności czy kolejna próba coś da.
PS. Używasz wytłuszczania po to aby podkreślić największe bzdury w swoich wypowiedziach bo chyba nie są to sentencje, który można uznać za wybitne.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 04.08.2012 o godz. 16:25.
Odpowiedz cytując