|
Jakość transferów wyjdzie dopiero w praniu tj. w meczach (w mega żenującej i słabej lidze). Dopiero w meczach (E)klasy zobaczymy kogo tak naprawde sprowadził Bednarz...
Przy czym niezmiennie dziwie się czemu wszyscy jaramy się transferami (w poprzednich latach zdecydowanie przepłaconymi w całej lidzie, gdzie stosunek jakość/koszty był postawiony na głowie), a nie interesujemy się jakością treningów zawodników... Sportowcy, a w szczególności zawodowcy trenują podnosząc swoje umiejętności, wydolność...!!!! Mam często wrażenie, że ta prosta koncepcja nie dotyczy jeno kopaczy...
Ostatnie treningi (prawdziwe) to były chyba za Petrescu... i to treningi nie tylko przed sezonem ale tez w trakcie... ale wiadomo gwiazdy nie przyzwyczajone wyrzuciły trenera z klubu, który potem odnosił i odnosi dalej sukcesy w innych klubach... a my oczywiscie stoimy w miejscu, o ile nie staczamy się...
Zawsze mnie fascynowało jak na poziomie (E)klasy, a w zasadzie ogólnie jak piłkarz uchodzący za zawodowca... nie potrafi wymienić kilku szybkich podań... kiwnąć jakiegoś zawodnika i dośrodkować piłki w biegu... od zwykłe abecadło... i oczywiście jak zawodowy piłkarz nie potrafi biegać 90 minut w czasie meczu...
Zawsze też zastanawiało mnie jak to jest, że siatrzarze i piłkarze ręczni wyglądaja jak gladiatorzy przy kopaczach... a przecież chyba wszyscy sa zawodowcami.... Chodzą na siłownie i generalnie trenują?
Powód: literówka
Ostatnio edytowane przez husarmac : 04.08.2012 o godz. 09:37.
|