borys napisał(a):

|
Jesli nie wpadki tzn. ze przynajmniej moga sie zwrocic tak? Wiec warto utrzymywac.
|
Nie wiem co miałeś na myśli pisząc o wpadkach. Użyłem Twojej terminologii. Moim zdaniem wpadka to każdy zawodnik z kiepskim stosunkiem ceny do jakości.
borys napisał(a):

|
Wzrost wydatkow na pensje - liczysz w skali T-ME czy druzyny aspirujacej do LM? Szastalismy jak na ligowca czy jak na kogos kto chce awansowac do LM?
|
Drużyny aspirującej do LM, która nie ma zagwarantowanego miejsca w eliminacjach. Wydawaliśmy pieniądze, które mogliśmy zarobić w przyszłości i okazało się, że się przeliczyliśmy. Zostaliśmy drużyną, która nie grając w pucharach może odnieść sukces tylko w skali T-ME, a wydaje pieniądze jakby walczyła o LM.
borys napisał(a):

|
To co piszesz zostalo juz odzwierciedlone w scieciu budzetu o 15 mln prawda? (czyzby budzet zakladal mozliwa strate - jesli nie pozbedziemy sie wysokich pensji - niemozliwe)
|
Nie wiem. Twoim zdaniem możemy sobie pozwolić na jakieś większe inwestycje? Bo mi wychodzi, że nie ma na to szans, bo tniemy co się da by nie mieć strat.