Wyświetl pojedynczy post
jova
Senior Member

Od: 07.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.08.2012, 11:44
borys napisał(a):Wyświetl post
Jesli nie wpadki tzn. ze przynajmniej moga sie zwrocic tak? Wiec warto utrzymywac.
Nie wiem co miałeś na myśli pisząc o wpadkach. Użyłem Twojej terminologii. Moim zdaniem wpadka to każdy zawodnik z kiepskim stosunkiem ceny do jakości.
Wzrost wydatkow na pensje - liczysz w skali T-ME czy druzyny aspirujacej do LM? Szastalismy jak na ligowca czy jak na kogos kto chce awansowac do LM?
Drużyny aspirującej do LM, która nie ma zagwarantowanego miejsca w eliminacjach. Wydawaliśmy pieniądze, które mogliśmy zarobić w przyszłości i okazało się, że się przeliczyliśmy. Zostaliśmy drużyną, która nie grając w pucharach może odnieść sukces tylko w skali T-ME, a wydaje pieniądze jakby walczyła o LM.
To co piszesz zostalo juz odzwierciedlone w scieciu budzetu o 15 mln prawda? (czyzby budzet zakladal mozliwa strate - jesli nie pozbedziemy sie wysokich pensji - niemozliwe)
Nie wiem. Twoim zdaniem możemy sobie pozwolić na jakieś większe inwestycje? Bo mi wychodzi, że nie ma na to szans, bo tniemy co się da by nie mieć strat.
Ostatnio edytowane przez jova : 03.08.2012 o godz. 11:48.
Odpowiedz cytując