Wyświetl pojedynczy post
Grantar
Senior Member

Od: 08.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.08.2012, 08:06
TRNKRN napisał(a):Wyświetl post
Ale tu nie chodzi o to, jaki Bednarz jest, lub jakie podejmuje działania (bo wiadomo, że ma ograniczone fundusze), tylko jak się zachowuje. Po co te całe brednie, po co ta cała bufonada po objęciu stanowiska? Wtworzenie atmosfery grozy, załamania finansowego, co w istocie było wielkim picem na wodę... No i bzdurne deklaracje, których nie dotrzymał - a które dotrzymać mimo wszystko mógł (chociaż widać jak to się skończyło w przypadku innych drużyn granie Polakami...).
Jeśli chodzi o finanse to w tym samym poście piszesz że "ma ograniczone fundusze" a za chwile że załamanie finansowe to "pic na wodę".
Oczywiście kwestia w doborze słów. Dla mnie poziom wydatków na transfery w tym okienku to katastrofa. Podejrzewam ze bilans po wypożyczeniu Małego jest bliski zera a nawet ujemny.
Jeżeli Bonawentura pisze ze ocenia Bednarza po poziomie ściągniętych zawodników to winszuje mu obiektywizmu. Pytanie jest jakich zawodników dało się ściągnąć prawie za darmo.
Jeśli można mieć "ale" do Jacusia B. to za:
- obiecywanie LO wcześniej
- krytykowanie postawy Meleksa (najwyraźniej on nie lubi Meliksona ... nie mam pojęcia za co ale wszystkiego nie wiemy)
- mówienie że jakaś kasa na transfery jest ...
Tak w ogóle czasem B. coś chlapnie jęzorem ...nie przemyśli i lepiej by zachowywał się jak Valckx czyli no comments no contact ...
Ostatnio edytowane przez Grantar : 03.08.2012 o godz. 08:09.
"W życiu trzeba mieć pasję.... u mnie trafiło na piłkę " - Grantar kibic piknikowy.
Odpowiedz cytując