Wyświetl pojedynczy post
milosz
Senior Member

Od: 07.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.08.2012, 23:46
s1imone, niech zgadnę ..drażni Cię każda krytyka J.B, zgadłem prawda !?
to poczytaj sobie tej .. http://www.legia.net/index.php?typ=news&id=18887 , bo poziom kompetencji u Pana dyr. sp. wiele się nie zmienił..
_______
bonawentura napisał(a):Wyświetl post
5 ściągniętych dotąd piłkarzy to dla mnie bardzo wątpliwe transfery. Ostatni - prawdopodobnie najlepszy to dzieło w 75 % Probierza. I to są fakty.
Tyle że na szczęście kadra jest dość mocna jak na nasza kiepską ligę, ale o tym przekonamy się w trakcie sezonu.

_______
Do raindog , pytasz gdzie pracował, ano w Legii i w Wiśle, u nas przestał w kontekście Levadii, a liczne transfery dobrze pamiętamy, zaś w Legii wcześniej, a link powyżej sporo wyjaśnia .
_______
co do kolejnego postu poniżej serkac2..jak zwykle broniącego Bednarza.

-Skoro LO sprowadza de facto Probierz to co przez ostatnie 5 miesięcy robił gość którego było to obowiązkiem, bo to nie tylko kwestia wyłącznie kasy, ale też kompetencji.

-Za poprzedni sezon odpowiada o tyle że nie powinien w trakcie jego trwania rozwalać drużyny, która i tak miała już swoje poważne kłopoty, po co było dolewać oliwy do ognia ..(współodpowiedzialność niezbyt wielka, ale jednak jest)..

- z Głowackim już rozmawiał o jego przyjściu Basałaj i przypisywanie jego przyjścia Bednarzowi, już zakrawa na bezczelność. To wyłącznie dobra wola i chęć gry ponownie dla Wisły ze strony Arka i nic ponad to.

i na koniec raz jeszcze krótko o starym, nowym dyr. sp Wisły J.B.:

raindog napisał(a):Wyświetl post
Nie zrzucałbym na niego całej winy, ale uważam, że gość jest współwinny. .

Pełna zgoda. Dokładnie o tym i Ja piszę, po co wybielać postać, mającą część winy (kiedyś większą , teraz dużo mniejszą, bo kiedyś liczne decyzje transferowe, dziś jedynie brak wysokich kompetencji) za taką a nie inną sytuację w Wiśle.
Rzecz jasna za główne sznurki pociąga właściciel Sz. Pan B. Cupiał , a J. B. to tylko kolejny zderzak, nic więcej.

Ostatnio edytowane przez milosz : 03.08.2012 o godz. 04:07.
Odpowiedz cytując