Maciuś napisał(a):

|
Że niby euro 2012 napedzi koniunkture na poska pilke? hehehe
|
Pewnie o tym pomysleli Ci wszyscy pseudoinwestorzy, ktorzy pojawili sie w czołowych klubach typu Walter, Rutkowski czy inny Wojciechowski.
Qrwa taki Lech miał taki ranking, że praktycznie otwartą droge do fazy grupowe LE, wzięli 4,5 mln za Rudnewa, a na najważniejsze mecze w sezonie wychodą Slusarskim czy innym Ubiparipem. Mozna ich nienawidzić ale tam naprawdę
jest klimat do wielkiej piłki - nie wiem jak Rutkowski chce teraz ludzi przyciągnąć.
Zresztą można by wiele pisać na ten temat. Legia ma otwartą drogę do tytułu to wysprzedaje 3 podstawowych graczy - też parę milionów wzięli, a potem nie stać ich 100 tys. euro na Dwaliszwiliego ale za to bilety w .... drogie nawet na sparing z Borussią.
Niestety Polska to jedyny kraj chyba na swiecie gdzie ci smieszni pseudo-wlasciciele chcą tylko na futbolu zarobić, a niewiele jest klubów na świecie przynoszących zysk.
Slask tez latwiejszej drogi do grupy LE i lepszej mozliwosci do przyciągnięcie ludzi na stadion mieć nie będzie.
Jak dla mnie to jutro spokojnie można ligę odwołać - po co oglądać jak znowu trwa wyścig żółwi o udział w kolejnej pucharowej kompromitacji w przyszłym roku. Po co w ogóle grać w lidze jak nie ma się niczego do osiągnięcia w pucharach ? Marzy mi się żeby jutro wszystkie kluby solidarnie oglosiły bankructwo i zostawiły swoich wszystkich pseudokopaczy na
lodzie bez pieniędzy. Niech grają co najwyżej za piątaka ->
http://www.weszlo.com/news/11325-Pol...polskiej_lidze