Wyświetl pojedynczy post
milosz
Senior Member

Od: 07.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.08.2012, 00:25
s1mone napisał(a):Wyświetl post
Przestań p i e r d o l ić za przeproszeniem. Piszę stonowanego posta, sam nie wiem jaki do końca mam stosunek do Bednarza
Stonowany post, chyba nie rozumiesz słów których używasz …Człowieku nie ośmieszaj się ..piszesz zwyczajne nonsensy i tyle. Na nic wulgaryzmy, nimi nie przykryjesz bzdury którą napisałeś o solidności J.B.. A to, że niewiele wiesz to akurat da sie zauważyć.A co do twojego stosunku do JB. to sam sobie przeczysz...

.. do Bednarza nie mam, ostatni raz jak u nas był, to uważałem go za solidnego dyrektora sportowego, nie wypasionego, nie supersłabego, ale solidnego.
Ha, ha, ha solidny dyrektor sportowy, to ten co go wywalili za niewypały transferowe, czy może za zbyt późne transfery przed meczami z Levadią .. „solidny” dobry żart.

(strach pomyśleć cobyś zrobił jakby ktoś go pochwalił
Niee pisanie że jest solidny to w ogóle nie jest chwalenie ..

że trzeba mieć jakieś opcje rezerwowe, czy trzeba w ogóle jakichkolwiek piłkarzy szukać
Ależ, wie, wie i dlatego mamy tylko testowanych czyli piłkarzy z przypadku..

W ogóle łysy legionista celowo osłabia nasz klub, żeby Legia zdobyła mistrzostwo
A to już tylko Twoja teoria, nikt tu jej nie prezentuje, poza Toba rzecz jasna, cóż podziwiam Twoją wyobraźnie.

. Aby litania odniosła należyty skutek trzeba przynajmniej raz wspomnieć słowo klucz - Levadia oraz drugie - Łobodziński.
Zmartwię Cię ale obok Łobodzińskiego było jesze wielu innych Beto i Jirsaków..

_____
A tak na poważnie to podziwiam ten upór w obronie Bednarza, to zaiste bardzo ciekawe. zjawisko.
_____
I mam do Ciebie też taka prośbę ..
Przestań p i e r d o l ić
No właśnie przestań.

Obrońcom Bednarza gratuluję dobrego samopoczucia, zastanawiam się jaki towar wciągacie? Sam bym chciał się tak czuć jak Wy, niestety nawet mój wrodzony optymizm przy Panu Bednarzu zamiera...
Też jestem tego ciekaw..
Ostatnio edytowane przez milosz : 02.08.2012 o godz. 00:37.
Odpowiedz cytując