|
Senior Member
|
|
s1mone napisał(a): 
|
Przestań p i e r d o l ić za przeproszeniem. Piszę stonowanego posta, sam nie wiem jaki do końca mam stosunek do Bednarza
|
Stonowany post, chyba nie rozumiesz słów których używasz …Człowieku nie ośmieszaj się ..piszesz zwyczajne nonsensy i tyle. Na nic wulgaryzmy, nimi nie przykryjesz bzdury którą napisałeś o solidności J.B.. A to, że niewiele wiesz to akurat da sie zauważyć.A co do twojego stosunku do JB. to sam sobie przeczysz...
s1mone napisał(a): 
|
.. do Bednarza nie mam, ostatni raz jak u nas był, to uważałem go za solidnego dyrektora sportowego, nie wypasionego, nie supersłabego, ale solidnego.
|
Ha, ha, ha solidny dyrektor sportowy, to ten co go wywalili za niewypały transferowe, czy może za zbyt późne transfery przed meczami z Levadią .. „solidny” dobry żart.
s1mone napisał(a): 
|
(strach pomyśleć cobyś zrobił jakby ktoś go pochwalił
|
Niee pisanie że jest solidny to w ogóle nie jest chwalenie ..
s1mone napisał(a): 
|
że trzeba mieć jakieś opcje rezerwowe, czy trzeba w ogóle jakichkolwiek piłkarzy szukać
|
Ależ, wie, wie i dlatego mamy tylko testowanych czyli piłkarzy z przypadku..
s1mone napisał(a): 
|
W ogóle łysy legionista celowo osłabia nasz klub, żeby Legia zdobyła mistrzostwo
|
A to już tylko Twoja teoria, nikt tu jej nie prezentuje, poza Toba rzecz jasna, cóż podziwiam Twoją wyobraźnie.
s1mone napisał(a): 
|
. Aby litania odniosła należyty skutek trzeba przynajmniej raz wspomnieć słowo klucz - Levadia oraz drugie - Łobodziński.
|
Zmartwię Cię ale obok Łobodzińskiego było jesze wielu innych Beto i Jirsaków..
_____
A tak na poważnie to podziwiam ten upór w obronie Bednarza, to zaiste bardzo ciekawe. zjawisko.
_____
I mam do Ciebie też taka prośbę ..
s1mone napisał(a): 
|
Przestań p i e r d o l ić
|
No właśnie przestań.
|
bonawentura napisał(a): 
|
Obrońcom Bednarza gratuluję dobrego samopoczucia, zastanawiam się jaki towar wciągacie? Sam bym chciał się tak czuć jak Wy, niestety nawet mój wrodzony optymizm przy Panu Bednarzu zamiera...
|
Też jestem tego ciekaw.. 
Ostatnio edytowane przez milosz : 02.08.2012 o godz. 00:37.
|
|