Wyświetl pojedynczy post
MichaelMyers
Senior Member

Od: 01.2012

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.08.2012, 06:18
1q2 napisał(a):Wyświetl post

To jest mistrzostwo, oskarżać kogoś o to że nie ma pojęcia, samemu takiego pojęcia nie mieć
Jak byś to 140 przez 3 podzielił to było by to bliższe prawdy.
Do tego z 65 meczów które zagrał w 2 bundeslidze, wiesz ile zagrał od 1 do 90 minuty?...całe 8.

Kariera Paljicia polegała na tym że grał u 'Wieśniaków', kiedy oni byli w niższych ligach(w 2 blidze ledwie 784 minuty) w FC K´lautern wtedy kiedy ten zespół grał wprost katastrofalnie w 2 Bundeslidze.

W sezonie kiedy awansowali do 1 bundesligi zagrał całe 595 minut czyli jak by to wyliczyć - 6 i pół całego meczu - w całym sezonie.
Czyli raz - gość był po prostu za słaby na 2 bundeslige, a przynajmniej na zespoły które odgrywały w niej wiodącą rolę, a dwa....przykro mi ale cała Twoja teoria poszła się(brzydko pisząc) jebać..tak się kończy lenistwo a przecież to że on był za cienki na 2 budesligę, było już wiadomo jak do nas przychodził i było to tu pisane.

Co oczywiście nie oznacza że Duńczyk będzie lepszy
Czym poszla sie jebac cala? w 1 FC gral dokladnie tyle ile napisalem, ten zespol zazwyczaj gra katastrofalnie, zapomnialem tylko ,ze Hoffenheim byl wczesniej w nizszej lidze, tu mnie poprawiles i slusznie.Czyli rozegral 65 meczow na drugim poziomie w Niemczech.Gdzie bylo tu pisane, 90% sie nim cieszyla, ze zbymakiem na czele, ktory sie na mnie obrazal,ze wysmiewam ten transfer i pisal glupkom, ze im przymiarek transferowych nie bedzie podawal, a ci plakali i prosili zeby mi dac bana.

Nie wmowisz mi , ze FSV Frankfurt tu powazny klub, i faktem jest , ze gosc tam kontraktu nie dostal, nie zlapal sie do 13 zespolu tej ligi, czyli w czyms na poziomie Gornika.To po prostu pionek, ktorego nikt nie chce , ktory przyjdzie tu grac na smieciowa umowe i tyle.O ile w ogole podpisze takowa, co bedzie znaczylo jak jest zdesperowany.Za rok napiszesz, ze bylo wiadomo, ze ten dunczyk jest slaby i bylo tu pisane,nie?Nasza polityka transferowa wraca znowu na dno i tyle.On napewno nie bedzie lepszy to jest sprawa oczywista, bredzenie tylko dlatego, ze to zagraniczny pilkarz.Jestem pewny, ze nawet ten Dudu byl w ch.. lepszy.Koles to sciema, z jakims tam CV ze dawno temu gral w mlodziezowej kadrze Danii, zeby ludzi wydymac, ze on cos jeszcze potrafi.
Ostatnio edytowane przez MichaelMyers : 01.08.2012 o godz. 06:38.
Odpowiedz cytując