Czym poszla sie jebac cala? w 1 FC gral dokladnie tyle ile napisalem, ten zespol zazwyczaj gra katastrofalnie, zapomnialem tylko ,ze Hoffenheim byl wczesniej w nizszej lidze, tu mnie poprawiles i slusznie.Czyli rozegral 65 meczow na drugim poziomie w Niemczech.Gdzie bylo tu pisane, 90% sie nim cieszyla, ze zbymakiem na czele, ktory sie na mnie obrazal,ze wysmiewam ten transfer i pisal glupkom, ze im przymiarek transferowych nie bedzie podawal, a ci plakali i prosili zeby mi dac bana

.
Nie wmowisz mi , ze FSV Frankfurt tu powazny klub, i faktem jest , ze gosc tam kontraktu nie dostal, nie zlapal sie do 13 zespolu tej ligi, czyli w czyms na poziomie Gornika.To po prostu pionek, ktorego nikt nie chce , ktory przyjdzie tu grac na smieciowa umowe i tyle.O ile w ogole podpisze takowa, co bedzie znaczylo jak jest zdesperowany.Za rok napiszesz, ze bylo wiadomo, ze ten dunczyk jest slaby i bylo tu pisane,nie?Nasza polityka transferowa wraca znowu na dno i tyle.On napewno nie bedzie lepszy to jest sprawa oczywista, bredzenie tylko dlatego, ze to zagraniczny pilkarz.Jestem pewny, ze nawet ten Dudu byl w ch.. lepszy.Koles to sciema, z jakims tam CV ze dawno temu gral w mlodziezowej kadrze Danii, zeby ludzi wydymac, ze on cos jeszcze potrafi.