Wyświetl pojedynczy post
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.08.2012, 00:17
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Tak więc - jeśli Duńczyk będzie od niego gorszy, będzie to oznaczało prawdziwą katastrofę.
Ja bym aż tak nie jechał.Dla mnie Paljic był gościem który oczywiście bardziej irytował niż wzbudzał podziw, ale jak na ligę, gdyby reszta okazała się bardziej konkretna, to by on styknął.
Natomiast nie przeczę że po Duńczyku(jeśli on w ogóle przyjdzie do nas, bo nie śledzę sytuacji), to spodziewam się trochę więcej
Prawda jest taka że szału na bank nie będzie, ale jest taki deficyt bocznych obrońców(i skrzydłowych co ułatwia pracę tymże obrońcom), że wystarczy jeśli będzie takim średnim wyrobnikiem.Taki Alvarez, tyle że z przyzwoitym dośrodkowaniem.

Fajnie że Melikson(chyba) zostanie.Wkurzał mnie gość swoim postępowaniem ale mam takie przeczucie że jeśli taktyka da mu pograć, to będziemy mieli z niego tyle pożytku co w pierwszej rundzie. Gość ma ambicje a wiek taki że albo skuli ogon albo zrobi wszystko by jeszcze pokopać w konkretnym klubie - po zeszłym sezonie to nerkę dałbym sobie uciąć że odejdzie, jeśli nie odejdzie to tylko pokazuje że ta gadka o wielkich długach, było tylko taką ściemą Łysego - w sensie , kazali mu to gadał

Reasumując - jeśli to tak zostanie to może, może coś ugramy, gdzie wcześniej głosiłem idee 'ostatecznego upadku systemu korporacji wiślackiej'. Nie wycofuje się z niej ale widzę światełko w tunelu, szczególnie że gdzie się nie obejrzysz to bida jak .....
Na pewno problemem będzie pół skrzydłowego w składzie..Nie wiem jak Probierz to ogarnie - wysyłanie tam Meliksona to dla mnie ogromna strata potencjału tego zawodnika.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując