Wyświetl pojedynczy post
Grantar
Senior Member

Od: 08.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 31.07.2012, 20:58
bonawentura napisał(a):Wyświetl post
Grantar, to widać na pierwszy rzut oka. Wisła w tym sezonie przy aktualnym zasobie kadrowym może nie być nawet w pierwszej szóstce. Wspomnisz moje słowa.
No właśnie - na pierwszy rzut oka:
Bramkarz - Pereiko czyli to samo + Miśkiewicz który jest lepszy od Kurto.
LO - zakładam Frederiksena - poziom wyjściowy mniej więcej to samo co Pajlić tyle że Fredka jest i był zawsze LO a Pajlic z przymusu. Drugiego nie ma ale Bunoza z braku laku mógłby w paru meczach zastąpić ..
ŚO1-2 - Głowacki / Chavez, Czekaj / Jaliens - czyli lepiej o Głowackiego
PO - Burliga/Jovanović - tu się pewnie nie zgodzimy ale Bury jest lepszy od Lameya a do zdrowia wraca Jovanović
Def pom - Wilk/Sobol/ Chrapek - lepiej niż w tamtym roku gdy do gry byli tylko Wilk i Jirsak
LP - Kirm/..... - słaby punkt ale .... bez zmian
Of pom - Melikson/Garguła - bez zmian może nawet lepiej bo Meleks wydaje się być w formie ...
PP - Iliev/Boguski - mniej więcej to samo przy założeniu że potwierdzi się forma Ilieva ze sparingów a Boguś będzie grał.
Atak - niewiadoma ale w tamtym sezonie graliśmy 1 napastnikiem
Genkov wydaje się być w formie. Mogę się założyć że jeden z trzech wynalazków Sikorski/Quito/Kamiński wypali.

Nie piszę o Lepiarzu, Kolanko, Burasie i innych młodych ... Bo to ... za rok dwa.
Ostatnio edytowane przez Grantar : 31.07.2012 o godz. 21:42.
"W życiu trzeba mieć pasję.... u mnie trafiło na piłkę " - Grantar kibic piknikowy.
Odpowiedz cytując