Wyświetl pojedynczy post
MichaelMyers
Senior Member

Od: 01.2012

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 31.07.2012, 18:43
tofik napisał(a):Wyświetl post
Tylko ze..w żadnym z tych klubów Paljić nie był obrońcą. A przez taki pryzmat jest oceniany w dyskusji.
Serbo Niemiec był graczem bardzo ofensywnym(przynajmniej z założenia ) I tylko dzieki swojemu wyszkoleniu, takiej bazie piłkarskiej nazwijmy to i bylejakości naszej ligi jakoś dawał sobie rade, ale widac było, że nie ma nawyków do gry w obronie.

Ja tam tego Dunczyka nie stawiam na piedestał, po prostu swoją opinię wyraziłem jako taką o lidze i jak widze jego sytuacje. Ktoś ma inne zdanie ok, ważne, żeby podyskutować na poziomie. Teraz czekam co pokaże w Wiśle i czy pokaże,. W końcu nic jeszce nie jet dogadane, a już nie raz się w takiej sytuacji przejechaliśmy. Ale jeśli przyjdzie - wydaje mi się, że jak będzie na takim poziomie jak Paljic to będę zawiedziony. W końcu tak jak wyżej napisałem, Paljc nie był do cholery obrońcą zanim do nas przyszedł. Dunczyk musi być lepszy i to znacznie inaczej to będzie niewypał.
na skrzydle byl jeszcze gorszy, tam w Wisle zaczynal, i widac bylo ze nawet przy Kirmie to pionek.Nie czarujmy sie, ze jest inaczej.Mysle jednak , ze go bronisz tego dunczyka i wyraznie jestes w euforii, ze chca go pozyskac
Odpowiedz cytując