tofik napisał(a):

Nie Surinamu, piszę o ligach do których niby mamy poziomem równać. Szwedzka jest słabsza, ale i ona miała przedstawiciela w LM eliminując Inter i czekają krócej niż my
Natomiast w kontekście rozstawienia chodziło mi że w Danii mają "zrobiony" ranking, przez Kopenhagę czy nie, który coś daje bo mistrz gra od razu w LM. Fc Nordsjaelland tam zagra i to jest już coś, za darmo takiego przywileju nie dają. No i jeszcze jednaa rzecz drużyna narodowa Danii, która zleje nas kiedy chce i jak chce, dziwnym trafem Krohn Delhli i Rommedahl nomen omen z Broendby stanowią tam ważne ogniwa przynajmniej na Euro tak było.
|
Maja dwoch gosci i 9 koszulek, to ma byc druzyna?Dlaczego ci goscie nie ida do jakiejs silnej ligi skoro sa tacy dobrzy? a nam placa po trzy banki euro za Brozka czy Dudke? Szwedzka reprezentacja tez pewnie zleje nasza i jakie ma to przelozenie na lige?Dunczycy pewnie zlali by Ukraincow, a miedzy ligami jest przepasc na korzysc Ukrainy.Irlandia, ktora grala na euro ma lige amatorska, sila reprezentacji wcale nie musi sie przekladac na lige,skandynawowie wola sporty zimowe, tam mecze ligowe sa jak festyn, dunska liga jest najmocniejsza w skandynawi,ale ja nie spodziewam sie wiecej po tym gosciu niz po Pajlicu.Chlopie, jezeli facet nie dostal kontraktu w FSV Frankfurt, ktore cudem obronilo sie przed spadkiem z 2 bundesligi, to jest cieniutki.
Zreszta nawet na tych skrotach, ktore znalazles widac , ze glownie graja tam dzide do przodu i stale fragmenty, ja tam gry kombinacyjnej malo widze.A to sa przeciez najlepsze momenty z meczow.