Wyświetl pojedynczy post
Lemur
Senior Member

Od: 09.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 31.07.2012, 16:46
Grantar napisał(a):
Mój ty biedaku: twój idol nie zauważył - brał kasę do czerwca ... ponadto zobacz jakie zaszczytne miejsce miała Wisła w lidze, w momencie zwolnienia Maskanta .... wg mnie to był początek końca Valckxa. Dlatego spytałem cię kiedy wg ciebie Valckx przestał pracować ... bo chciałem ci to miejsce Wisły pokazać ... robaczku.
A dlaczego miał nie brać, skoro nie rozwiązano z nim kontraktu? Tak jak w przypadku wielu innych odsuniętych pracowników klubu na przestrzeni lat? Po przyjściu Bednarza szefem pionu sportowego i osobą decyzyjną był Łysy, a nie Valckx, który przestał mieć cokolwiek do powiedzenia, „robaczku”. Obecność Valckxa na liście płac tego nie zmienia, myślicielu….

Natomiast co do miejsca w tabeli – gdy Valckx był szefem, Wisła ciągle liczyła się w walce o puchary. Lech długi czas zajmował podobne miejsce – i dało się odrobić wszystko wiosną? Dało. Ale tam właściciel nie zatrudnił Bednarza…

Carlo napisał(a):
Jeśli wierzyć GK, budżet płacowy to kwota bagatela 35 mln złotych
źródło: http://ekstraklasa.net/wisla-krakow-...aeddb92d000000

Jeśli jest w tym choć trochę prawdy to te pieniądze Valckx wyrzucił po prostu w błoto...
A skąd GK ma takie informacje? To ta sama gazeta, która przed laty obwieszczała rychły powrót Piotra Voigta do Wisły? Lub przesądzała transfer niejakiego Milinkovica? Faktycznie, skoro oni coś piszą, to musi być prawda!

Wiesz, ile naprawdę zarabiał np.: Nunez, Biton, Lamey? Konkretnie? Dane proszę, a nie prasowe wymysły lub laickie przemyślenia….

A jak dla kogoś pieniądze, które dały kapitalny wynik w europejskich pucharach i zdobycie MP były „wyrzucone w błoto”, to polecam wizytę u specjalisty, bo to wygląda na przypadek kliniczny…

Skąd którykolwiek z Was wie, że ów przykładowy Nunez, czy Lamey inkasował od Wisły miesięcznie więcej pieniędzy niż np.: sprowadzony przez Bednarza Łobo, czy Matusiak? Podajcie konkretne dane, albo przestańcie się ośmieszać.
Tępiciel inkwizycji
Odpowiedz cytując