Wyświetl pojedynczy post
Arapaho
Senior Member

Od: 06.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 31.07.2012, 15:24
Szpen napisał(a):Wyświetl post
nie czytam linku bo mnie nie interesuje. Ja w inne tony uderzam.

Zarówno po stronie klęczący socjalistów są takie stwory, jak i z komuszej i centralnej. Dla jednych Kaczyński to zbawca Polski, dla drugich głosowanie na PO to mniejsze zło, a dla trzeciego całujące się pedały to naturalny widok.
Społeczeństwo ma szerokie horyzonty, więc nie ma się co nastawiać na daną grupę. Po to walczyliśmy jako kraj za demokrację, aby można było robić co się chce i jak chce - w imię litery prawa oczywiście.
Primo - nie do ciebie był link więc nie wiem czemu komentujesz
Secudno- tego co jest w linku się nie czyta tylko ogląda materiał video- myśle że powinieneś ale twoja sprawa
Tercio - ostatnie zdanie jest szczytem twojej hipokryzji gdyż od samego poczatku odmawiasz pewnych praw jednej z grup społecznych, która jest rugowana z życia publicznego , ludzie ją popierający są zwalniani z pracy (dziennikarze, aktorzy , satyrycy) w mediach jest wyśmiewana i wyszydzana bo promowana jest tylko jedna świadomość polityczno-kulturalna . I na koniec - nie my jako kraj walczyliśmy o demokrację- bo ktoż to walczył ? Jaruzelski?Kiszczak? Kania? Wiem, wiem Bolek sam obalił komune - sam jeden samiuśki.A poważnie to walczyły o tę demokrację konkretne osoby w tym Macierewicz, Kaczyńscy,Walentynowicz, Gwiazda,Wyszkowski na które to osoby jest przyzwolenie do pogardzania nimi ,plucia na nich , obrażania przez pseudo politykierów, marnej jakości aktorzyny i zwykłych gówniarzy na forach internetowych.
...........................
– Panie marszałku, a jaki program tej partii?
– Najprostszy z możliwych. Bić ....y i złodziei, mości hrabio.
Opis: rozmowa hrabiego Skrzyńskiego z Piłsudskim na temat możliwości założenia przez Piłsudskiego partii politycznej