MichaelMyers napisał(a):

Przyszedl zeby poprawic ekonomie, bo Cupial szybko sie zniechecil, woli zaoszedzic kosztem oslabienia druzyny, problem w tym ,ze przy malych nakladach finansowych tylko osoba posiadajaca znajomosci moglaby sprowadzic przynajmniej na jeden sezon niezlych pilkarzy, a Bednarz niestety takich nie posiada dlatego jestesmy w d. on tylko pilnuje zeby za duzo nie wydac.
Problem w tym, ze przyjedzie jakis Frederiksen a polowa tego forum dostaje orgazmu, chcecie byle pilkarza na miejsce niby pilkarza Pajlica?Niech juz tam ustawi tego Bunoze, ale niech nie napycha kadry szrotem.Po co sie tak spieszyli z tym Sikorskim, trzeba bylo czekac na lepsza okazje, pilkarze ktorzy w sierpniu beda bez kontraktow zaczynaja podpisywac co sie trafi.Wisla to utytulowany w Polsce klub z nowoczesnym stadionem grajacy w LE jeszcze w poprzednim sezonie, ktos lepszy napewno by sie skusil.
|
Myślę, że połowa forum (w tym np. ja) chce po prostu lewego obrońcę zamiast kołka, którego miała okazję oglądać przez 2 lata i wie co on potrafi. A nuż F to będzie poziom chociaż np. Singlara. Bunoza
to będzie poziom Wasiluka, amen - pasuje?
Piłkarze którzy pod koniec okienka będą bez kontraktu... już takie bajki słyszeliśmy od tego samego B i Skorży. I g... z tego wynikało.
Bednarz może bardzo dużo czy B nie może sam nic - nie wiem.
Nie do końca też wiadomo ile mogą Kapki, Rogale itp.