Wyświetl pojedynczy post
bridgeburner
Senior Member

Od: 06.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.07.2012, 08:20
Zamrożone z Uefy zostało 700 tys Euro, zarobilismy ok 4 mln
Pamietam artykuł ze Paljic mial 250 tys E, umowmy sie nie rozwiazał by kontrakty z Kasierslautern za porozumieniem stron dla zarobków na poziomie 100, Żuraw miał zrabiać podbnie
Kilkaset tys E miałem na mysli za tercet Bunoza, Jovanic i Wilka a nie za samego Czarka
Przypominam także , ze w "przedzień" zakupu Meliksona , Genkova itd sprzedaliśmy Brożków za 2,2 mln a w lipcu rozwiązano najwyższy w klubie kontrakt Łobodzińskiego
Prawie 1,5 roku meczów poza REymonta (doliczajac europuchary +wydatki za wynajem) to jest różnica przynajmniej kilkunastu milionów zł przychodu

zeby była jaśność , nie neguję faktu znacznego wzrostu wydatków na zespół.
Wskazuje po prostu , że również przychodzy wzrosły i to wg moich szacunkow przynajmniej o 20 mln zł
wiec po prostu nie chce mi sie wierzyc w tą bliskość katastrofy/przepaści finansowej
Ostatnio edytowane przez bridgeburner : 28.07.2012 o godz. 08:44.
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
Odpowiedz cytując