Wyświetl pojedynczy post
Bobek90
Senior Member

Od: 11.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.07.2012, 21:15
Gwiazdzisty

Cytat:
Chyba ci się cos po...ło w główce. Amica i najlepsze wyniki w Europie?
Klubowy ranking UEFA 2013:

1.Lech 23.525
2.Wisla 15.025
2. Legia 13.025

A tak bardziej konkretnie na przestrzeni ostatnich 4 lat, Lech dwa razy gral na wiosne w LE (LE + PU). Legia i Wisla po razie.

Cytat:
Kwestie frekwencji tak ogarniali w zeszłym sezonie
Czytaj ze zrozumieniem kolezko. Mowimy o spotkaniach w europejskich pucharach.

Cytat:
Jak z niej widać Wisła zajmując najgorsze od wielu lat miejsce w lidze i grając katastrofalnie i tak miałą lepszą frekwencję niż Amica walcząca o Puchary.
A ty nie siej taniej demagogii. Do momentu gdy trenerem byl Bakero to Lech o zadne puchary sie nie bil. Bil rekordy bez strzelonego gola, dostawal 0:3 od Ruchu. Do tego na poczatku sezonu jakies jaja byly z protestami... meczami we Wronkach...

Jak przyszedl normalny trener, a Lech przestal udawac Barcelone w zwooooolnionym tempie (tylko na wlasnej polowie), to frekwencja zaczela rosnac by w ostatnich spotkaniach byc w przedziale 20-30 tys.

studio
Jak to za kim? Za Wisla. Jakbym byl za Lechem, to nie siedzialbym na tym forum. Co jak co, ale forum chyba macie
Wyroslem poprostu z tego dzieciecego-gownazerskiego zaslepienia, nienawisci i mesjanizmu. To tylko futbol, igrzyska XXI wieku. Kiedys byly walki gladiatorow, teraz jest co innego. Ale to wciaz zwykle igrzyska, rozrywka. To ma mi dostarczac emocji (czasami dobrych, czasami zlych), a nie sensu zycia

Cytat:
Mozna prosic moderatorow o bana dla miska? Nawet mnie denerwuje jego ton wszystkich wypowiedzi.
To ja bym poprosil jeszcze o bana dla Ciebie.
Ostatnio edytowane przez Bobek90 : 27.07.2012 o godz. 21:27.
Odpowiedz cytując