Wyświetl pojedynczy post
bridgeburner
Senior Member

Od: 06.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.07.2012, 18:31
hunter napisał(a):Wyświetl post
...

Nie wiem czego nie rozumiesz, ale jak dla mnie jasno wynika że BB + holenderski dyr. sportowy dostali dużą autonomię decyzyjną. Uwierz mi, nikt dotychczas w Wiśle nigdy takiej nie miał. Pojechali na fantazji z transferami (głównie wynagrodzeniami) które skalkulowano na awans do LM. Skończyło się tak jak się skończyło.

.....
Na spokojnie, bez zadnej szydery itd wytłumacz mi prosze
Jak Zdzichu scaignał Bunoze, Jovanica, Wilka za kilkaset tys E, Żurawia, Paljica z bardzo wysokimi kontraktami
+ wypozyczenia Cikosa, Riosa, Chaveza i odpadlismy z Karabachem to nie było dziury budżetowej
A Jak Stan ściągnał za darmo Lameya, Ilieva, wypożyczył Bitona, Diaza, Nuneza,i kupił Jovanovica ( pewnie za tyle co Bunoze) i wychodzimy z grupy LE grajac wczesniej w 4 rundzie el LM (2,1 mln E za sama LM) to stajemy na skraju przepaści finansowej
Jak to jest mozliwe?
Po ile oni zarabiali? 500 tys E podstawy? Bo nie bardzo wiem jak inaczej to racjonalnie wytlumaczyc
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
Odpowiedz cytując