hunter napisał(a):

...
Nie wiem czego nie rozumiesz, ale jak dla mnie jasno wynika że BB + holenderski dyr. sportowy dostali dużą autonomię decyzyjną. Uwierz mi, nikt dotychczas w Wiśle nigdy takiej nie miał. Pojechali na fantazji z transferami (głównie wynagrodzeniami) które skalkulowano na awans do LM. Skończyło się tak jak się skończyło.
.....
|
Na spokojnie, bez zadnej szydery itd wytłumacz mi prosze
Jak Zdzichu scaignał Bunoze, Jovanica, Wilka za kilkaset tys E, Żurawia, Paljica z bardzo wysokimi kontraktami
+ wypozyczenia Cikosa, Riosa, Chaveza i odpadlismy z Karabachem to nie było dziury budżetowej
A Jak Stan ściągnał za darmo Lameya, Ilieva, wypożyczył Bitona, Diaza, Nuneza,i kupił Jovanovica ( pewnie za tyle co Bunoze) i wychodzimy z grupy LE grajac wczesniej w 4 rundzie el LM (2,1 mln E za sama LM) to stajemy na skraju przepaści finansowej
Jak to jest mozliwe?
Po ile oni zarabiali? 500 tys E podstawy? Bo nie bardzo wiem jak inaczej to racjonalnie wytlumaczyc
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"