arti napisał(a):

Pazdan... - no to inaczej.
Tj. raczej ostatni sezon Sobola w Wiśle, po długiej przerwie-nie wiadomo jaka forma i ile sił, poza tym zawsze łapał sporo kartek = absencje
Wilk - dużo kartek = absencje
Uryga - jest już zdrowy? Trenuje na maksa? Jeśli nie to kiedy wróci i czy i kiedy się odbuduje?
Modelski...
Burliga - może i coś w nim jest, ale moim zdaniem jeśli już to na PP. No ale oby wyszło na Twoje i Iwana... nie mam nic przeciwko tym bardziej, że ile meczów zagra a ile opuści Jova... tego nie wie nikt.
|
Jeśli dojdzie do zmiany taktyki w Wiśle (o czym mówił Probierz), to 3 defensywnych pomocników w kadrze będzie wystarczającą ilością, bo i tak grać mamy jednym. Jeśli nie, to zobaczymy. Tak, czy inaczej, dobrze, żeby Uryga wrócił do zdrowia.
Co do Lewandowskiego - odebrałem fragment o nim tak, jak hunter.
Cytat:
|
JAGA ZROBILA DOBRE PRZEMYSLANE TRANSFERY ZA ROZSADNE PIENIADZE. STOP. ZAKONTRAKTOWANI PILKARZE WZMOCNILI BY WISLE. STOP. NASZA POLITYKA TRANSFEROWA JEST tfu jaka polityka, to dzialania dorażne.
|
SKĄD WIESZ? STOP. Na początku napisałem- na czym polega wyższość piłkarzy zakontraktowanych przez Jagę nad piłkarzami zakontraktowanymi przez Wisłę? Napisz mi, posługując się racjonalnymi argumentami.
Działanie doraźne? Co Ci nie pasuje w polityce transferowej Wisły? Czym się różnią ruchy Wisły od ruchów Jagi, którą stawiacie za wzór. Serio, to wykracza poza moje pojmowanie. Albo nie wiem, że Jaga sprowadziła jakichś genialnych piłkarzy za półdarmo, albo wszyscy, którzy przyszli do nas, to szrot (tzn. o tym, że o prawdziwości drugiej części zdania część forumowiczów jest przekonana bez oglądania ich w meczach o stawkę, to ja wiem, w końcu przyszli za kadencji Bednarza, to musi być szrot

).