Wyświetl pojedynczy post
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.07.2012, 15:31
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Brud, Czekaj, Bunoza, Żemło, Chrapek, Sikorski, Quioto, Kamiński, Kocoń...
Nie no, same asy. Śmietanka, najlepsi z najlepszych wyselekcjonowani przez łysego legionistę i jego wesołą kompanię.

Masz nas za debili? Ustal jakąś wersję i się jej trzymaj. Albo Bednarz to ofiara braku pieniędzy, albo "to jest Wisła, za wysokie progi dla jakiegoś tam Gajosa". Bo to co teraz robisz dla mnie wygląda na schizofrenię.
Wolfy
przede wszystkim nie przekrecaj moich slow, napisalem ze w Wiśle jest inna presja niz w Belchatowie, a nie ze to za wysokie progi.
A to ze jest bieda to uwazam ja (Ty i reszta przeciez uwazacie ze to najlepszy sezon w pucharach, same zyski tylko Cupial wszystko zabral) wiec nie wiem o co CI chodzi skoro Ty masz inny poglad na te sprawy.

Tego mitycznego Gajosa widziales w ilu spotkaniach co ?Wymienienie Koconia hehe naprawde niezle, w ilu spotkaniach wg.Ciebie ten chlopak zagra? Tak samo Żemlo ? w Ilu badz ilunastu ?

p.s. Chwaliles sie wszedzie gdzie sie dalo jakim super nie jesteś programista, z szefem na Ty i inne, to powiedz mi czemu nei napisaleś Wiśle tej sprzedazy biletow? nie znam sie na tym, ale domniemuje ze "sprzedaz internetowa" z programowaniem jakis zwiazek ma. Ja gdybym potrafil to bym pomógl, ale sie nie znam, wiec slabo.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując