wolfy napisał(a):

Brud, Czekaj, Bunoza, Żemło, Chrapek, Sikorski, Quioto, Kamiński, Kocoń...
Nie no, same asy. Śmietanka, najlepsi z najlepszych wyselekcjonowani przez łysego legionistę i jego wesołą kompanię.
Masz nas za debili? Ustal jakąś wersję i się jej trzymaj. Albo Bednarz to ofiara braku pieniędzy, albo "to jest Wisła, za wysokie progi dla jakiegoś tam Gajosa". Bo to co teraz robisz dla mnie wygląda na schizofrenię.
|
Wolfy
przede wszystkim nie przekrecaj moich slow, napisalem ze w Wiśle jest inna presja niz w Belchatowie, a nie ze to za wysokie progi.
A to ze jest bieda to uwazam ja (Ty i reszta przeciez uwazacie ze to najlepszy sezon w pucharach, same zyski tylko Cupial wszystko zabral) wiec nie wiem o co CI chodzi skoro Ty masz inny poglad na te sprawy.
Tego mitycznego Gajosa widziales w ilu spotkaniach co ?Wymienienie Koconia hehe naprawde niezle, w ilu spotkaniach wg.Ciebie ten chlopak zagra? Tak samo Żemlo ? w Ilu badz ilunastu ?
p.s. Chwaliles sie wszedzie gdzie sie dalo jakim super nie jesteś programista, z szefem na Ty i inne, to powiedz mi czemu nei napisaleś Wiśle tej sprzedazy biletow? nie znam sie na tym, ale domniemuje ze "sprzedaz internetowa" z programowaniem jakis zwiazek ma. Ja gdybym potrafil to bym pomógl, ale sie nie znam, wiec slabo.