szprotson napisał(a):

Owszem na papierze to wyglada jak na Jage ciekawie, ale co my mamy brać kazdego kogo mozna kupic i wyglada ciekawie ? to jest Wisła Kraków tu jest presja inna niz w Bełchatowie. Już wiele razy przejechała sie na tym Legia, ale niektorzy dalej swoje.
Pamiętam jaki był płacz ze Lech nam "podkupił" król strzelców 1 ligi Krzyśka Chrapka. Gdzie jest teraz ten piłkarz?
|
Argument do niczego. Równie dobrze borys może ci odpisać: "Pamiętam jaki był płacz ze Lech nam "podkupił" król strzelców 1 ligi Roberta Lewandowskiego. Gdzie jest teraz ten piłkarz?"
Wiadomo że Wisła nie może pozyskiwać wszystkich ciekawych piłkarzy w naszej lidze, ale to nie znaczy że można deprecjonować pozyskanie przez Jagę trzech wyróżniających się piłkarzy z naszej ligi za peciaki. Problem polega na tym, że Wisła rynek krajowy całkowicie sobie odpusciła, a szkoda.
"Panie profesorze Niesiołowski gratuluję i proszę złożyć gratulacje Panu Tuskowi i całemu rządowi, ze przez 6 lat tak nas prowadzili, w spokoju, że ja mogę tak spokojnie iść do domu, spokojnie wypić herbatę proszę pana, mogę spokojnie zjeść kolację, że nie boję się żadnych wrogów, nie boję się nikogo, naprawdę, i że mam spokojną emeryturę"