Wyświetl pojedynczy post
arti
Guest

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.07.2012, 13:56
pan Dudi napisał(a):Wyświetl post
Do czego zmierzasz?

Sugerujesz, że Wisła ma pieniądze a łysy ch*j Bednarz wszystko kradnie i przelewa na swoje konto na Kajmanach? Czy może masz za złe Cupiałowi, że nie wykłada tylu pieniędzy ile Ty i inni podzielający Twoje żale koledzy by chcieli?

A może już teraz wiesz, że Dwaliszwili będzie lepszy od Quioto, Gajos od Burasa (rodowitego Krakusa!), a Pazdan od Głowackiego/ Wilka (bo może grać też w pomocy), a Modelski od np. Urygi?

Podsumowując, po co mielibyśmy ściągać wymienionych przez Ciebie piłkarzy, skoro mamy co najmniej równie dobrych? Postulujesz ściąganie piłkarzy i wydawanie pieniędzy na nich dla samego faktu robienia tego?

Oczywiście Ty i Twoi koledzy dalej będziecie postulować wprowadzanie młodych do pierwszej 11 i nie będziecie widzieć żadnej zależności między dużą ilością transferów, a brakiem młodych Wiślaków w kadrze na mecze eklasy, prawda? Nie wiem, w jakim świecie Wy żyjecie, w całej lidze jest biednie, brakuje pieniędzy, mimo to Wisła ściąga piłkarzy dobrych/ dających nadzieję na przyszłość, albo w najgorszym razie takich, o których gówno wiecie, ale i tak jest płacz, bo Jaga kupiła Pazdana!
Nie wiem czy Wisła ma pieniądze; jak "stara się" o transfer LO z Bułgarii, a wcześniej chciała Kupisza to chyba jakieś ma... A wracając...
Pazdan jako uzupełnienie Sobola, Wilka i rekonwalescenta Urygi.
Modelski jako nr 2 albo i nr 1 (szklany Jova) - do tego zmierzam.
Wiem że Sobol jest na ostatniej prostej, że razem z Wilkiem łapią dużo kartek i że Uryga jest po ciężkiej kontuzji.
Wiem, że Jova jest po ciężkiej kontuzji, jego zastępca... jest jaki jest.
Uzupełnienie składu relatywnie niewielkim kosztem z myślą o przyszłości (odejście Sobola i słabość Burligi i lub/kontuzje Jovy).
Ale jest już po ptokach więc mój post jest o tyle bez sensu.
Ostatnio edytowane przez arti : 27.07.2012 o godz. 13:59.
Odpowiedz cytując