Wyświetl pojedynczy post
funkykoval
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.07.2012, 10:54
JEDREK76 napisał(a):Wyświetl post
Jak rozumiem Kolegę Yoda79 sensowny w kontekście tego, że pośród platformerskiego bezhołowia kojarzony był przez długi czas jako polityk o poglądach raczej konserwatywnych, co raczej już wcześniej zdyskredytował hojnym (wręcz niebotycznie hojnym) dofinansowywaniem lewackiej "Krytyki Politycznej".
Ja osobiście miałem do Niego sporo szacunku, kiedy na pogrzebie śp. Janusza Kurtyki potrafił powiedzieć, jako jedyny polityk PO słowo "Przepraszam" za to całe błoto, którym Był obrzucany śp. Prezes IPN (zresztą pomimo, że pomówienia okazały się bzdurą wyssaną z brudnego palucha, nadal są powielane choćby niedawno na naszym forum przez usera "emj").
Dużo szacunku ?
Przyjacielu - minister Zdrojewski w przepraszaniu i w wygłaszaniu krągłych mów z rozmaitych okazji powoli równa do mistrza Kwaśniewskiego. Ja do niego z tej okazji szacunku nie poczułem ani przez chwillę, gdyż to przepraszam Zdrojewski powiedział bo tak wypadało zrobić.

Facet, który na powodzi w 1997 roku budował swój mit Prezydenta Miasta walczącego z powodzią (TV Wrocław zawsze była na czas i w konkretnym miejscu, gdzie pojawiał się Zdrojewski z podwiniętymi rękawami koszuli i bez krawata.....

Przykro mi ale to nie ten kaliber. Dutkiewicz co by o nim złego nie powiedzieć to półka zdecydowanie wyższa.....
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!