milosz napisał(a):

"do obrońcy Bednarza, Grantara ..."
"musisz wymyśleć jakąś inna bajeczkę w obronie Bednarza.."
"Nie jest zaś śmieszne że J.B. twój ukochany IDEAŁ ,"
"Grantar, a stawiaj sobie pomnik Bednarzowi,"
"to potwierdzam ten fakt, że owszem jesteś "groteskowym" członkiem "fan klubu Bednarza", co potwierdzasz każdym postem i w samej rzeczy jego ciągła obrona przez Ciebie prowadzona w tak rozpaczliwy sposób (gdzie bronisz jego dokładnie każdej decyzji, jaka by ona nie była..."
.. miłość, jak to mówią miłość nie wybiera .. ale żeby zakochać się w Bednarzu, hmm, to jednak poza moją percepcją, zdecydowanie poza.
|
Hm poza twoją percepcją jest baaardzo bardzo wiele, ale akurat miłość do Bednarza to
ty wymyśliłeś ... No cóż .... [autocenzura]
Natomiast co do twojej rzetelności ....
Pisałem, że Bednarz to taki dyrektor na czas "bidy" (co generalnie opisuje mój stosunek do niego).
Pisałem, że nie zgadzam się z jego poglądami dot. szkółki piłkarskiej (że nie jest potrzebna) .
Pisałem, że obiecywał LO a nie ma ( nie mam pretensji że coś nie wypaliło tylko że "robi z gęby cholewę" ....)
Pisałem, że wkurza mnie mówienie o Meliksonie że jest na sprzedaż.
Już po pierwszej informacji o Bunozie na LO pisałem że to zły pomysł. Więc można znaleźć w moich postach negatywne oceny Bednarza.
Trzeba tylko się nauczyć "
czytać cudze teksty choć z minimalnym ich zrozumieniem" jak sam napisałeś.
Zacytuj mi jedną rzecz pozytywna która napisałeś o Bednarzu ... wtedy jakoś porównamy nasz obiektywizm.
Oczywiście tez mógłby sobie ponarzekać na to ze jest bida i nie stać nas na Valckxa (i jego rozmach) tylko na Bednarza (i jego centusiowe podejście).
Tylko po co ?
Będą sukcesy (ja w nie wierzę) będzie kasa ......
...odwrotnie miało być ale .....nie do końca wyszło.