Wyświetl pojedynczy post
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.07.2012, 22:52
PlacekTSW napisał(a):Wyświetl post
Nie narzekajcie na Duńczyka, dobrze, że przechodzi testy a nie jak lamey od razu w podstawową 11tke. Zobaczymy jak dziś zagra, mecz na polsacie sport HD i polsat sport. Jeśli będzie grał dobrze, to ja mam gdzieś to czy wygrywał, czy przegrywał rywalizjace w poprzednim klubie.
Nie mamy eliminacji do Ligi Mistrzów na głowie. Chociaż dla Jacka puchary to żadna motywacja do zwiększonych wysiłków - z Levadią na prawej musiał grać Łobodziński...

Grantar napisał(a):Wyświetl post
Jeden zbawca klepie bez sensu na forum a drugi powtarza ... Skąd wiesz jak Bednarz szuka zawodników ? Jeśli od takich miłośników B. jak Miłosz czy Wolfy to nie dziwie się ..
Skoro mnie wywołałeś do tablicy: testy ponad trzydziestu bramkarzy oraz kilkunastu murzynów z których niektórzy nie byli nawet profesjonalnymi piłkarzami...
Wystarczy minimum inteligencji żeby wyciągnąć z takich ruchów wnioski. Do tego zresztą sam Bednarz niedawno chwalił się ilu to mu menedżerowie piłkarzy cały czas podsyłają. Tak więc jeśli nie wierzysz własnym oczom (wygodne), nie wierzysz mi na słowo, to uwierz chociaż we własne słowa Twojego idola. No bo jak to: czyżbyś oskarżał Jacka o kłamstwo?

westersyl napisał(a):Wyświetl post
Orientuję się jedynie kto roznieca ciągle te same dyskusje o Ilievie, derbach, łysym legioniście, jeszcze raz derbach (przypadek ? )
Wybacz, ale tu akurat pojechałeś. Bednarz jest łysy i jest legionistą.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 26.07.2012 o godz. 23:09.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując