Wyświetl pojedynczy post
thechris
Senior Member

Od: 08.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.07.2012, 20:20
Skoro tak lubisz statystykę to biorąc pod uwagę to, że Wisła jest 7. w kraju, oznacza, że jest mniej więcej 12 lepszych skrzydłowych w samej Ekstraklasie (sześć drużyn było wyżej, po dwóch skrzydłowych na ekipę). Z jednej strony jest to baaardzo duże uproszczenie (tak naprawdę może być tylko 9 lepszych a może być 15 lepszych od Ilievia - bardziej skłaniam się ku tej większej liczbie) a z drugiej strony skoro jakaś drużyna jest siódma tzn. że sześć było lepszych... Upraszczając skoro w samej ekstraklasie jest około 12 lepszych skrzydłowych to co takiego strasznego w wizji, że Joachim - luksemburski wf-ista - wygrałby rywalizację z Ilievem o miejsce w składzie?

Moim zdaniem miałby całkiem spore szanse posadzić Ilieva tam gdzie jego miejsce - czyli na ławce.

milosz... Wartość kopaczy ze Skonto to 4,3 mln Euro a RB Salzburg 34,1 mln Euro... Jak masz tak duży respekt do Ilieva to go nie kompromituj i nie pogrążaj z każdym postem takimi porównaniami. Siebie pogrążasz ale swojemu idolowi chociaż odpuść... Dla porównania kopacze z Cracovii są warci 6,7 mln...

TRNKRN napisał(a):Wyświetl post
Jak ktoś porównuje nauczyciela WF-u z Luksemburga, któremu wyszły dwa mecze w karierze (bo kto o nim słyszał wcześniej?) z profesjonalnym zawodnikiem, który grał w Serie A, Bundeslidze czy lidze greckiej to mnie smiech ogarnia.
Mnie naprawdę nie interesuje co było trzy, pięć czy osiem lat temu. Mógł nawet wygrać kiedyś LM a w ostatnim sezonie "pomógł" Wiśle w zajęciu 7. miejsca... Interesuje mnie tu i teraz oraz to co będzie za chwilę. Ewentualnie ostatnia runda lub maksymalnie sezon wstecz. Zawężając do ostatniego sezonu to Iliewovi wyszły chociaż dwa mecze...? No może dwa by się uzbierały
Ostatnio edytowane przez thechris : 26.07.2012 o godz. 20:40.
Odpowiedz cytując