Wyświetl pojedynczy post
mr_kwolf
Senior Member

Od: 04.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.07.2012, 09:11
pepemasta napisał(a):Wyświetl post
Czy jesli Ruch awansuje to bedzie rozstawiony w 4 rundzie? Mnie sie wydaje ze tak , poniewaz przejmie wspolczynnik Pilzna ktore na ta chwile jest przed ostatnia druzyna rozstawiona w 4 rundzie?
Czy jesli Slask wygra z helsinborgiem to bedzie rozstawiony w 4 rundzie? Mnie sie wydaje ze nie poniewaz przejmie wspolczynnik Szwedow ale i tak bedzie nie rozstawiony, czy moze cos sie zdarzyc zeby Slask byl rozstawiony czy jest to nawet teoretycznie nie mozliwe?
Nie ma czegoś takiego jak przejmowanie współczynników.

Jedynie sytuacja jak losowanie kolejnej rundy przed rozstrzygnięciem rywalizacji w rundzie wcześniejszej można sprawić, że można skorzystać na wysokim współczynniku rywala. Jest to spowodowane tym, iż podczas losowania za współczynnik pary liczony jest współczynnik zespołu rozstawionego.

Znaczy jak teraz było losowanie 3 rundy el LE to para Lech/Khazar była rozstawiana na podstawie współczynnika Lecha, więc jak Khazar ich przejdzie to skorzysta na ich współczynniku.
W przypadku 4 rundy el LE tak nie będzie, bo losowanie odbędzie się po rozstrzygnięciu rywalizacji w trzeciej rundzie.

Mam nadzieje, że nie zamieszałem za bardzo.
Ostatnio edytowane przez mr_kwolf : 26.07.2012 o godz. 09:13.
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."