- Tak łysy nie ma nic, to po co kłamał , że ma gotówkę na transfery (już tyle razy było to cytowane, że kolejny cytat z J.B. sobie daruje).. Do kwestii wypożyczenia Małeckiego nawet nie chce mi sie już wracać.
______
- serek2, widzę już że sam nie wiesz co pisać, byle pisać, skoro według Ciebie piłkarz grał ostatnio to po co testy..otóż grał tyle co kot napłakał.
Edit. A co mnie obchodzi , że ciebie nie obchodzi.. jak nie widzisz różnicy pomiędzy okienkiem transferowym, a okresem w trakcie sezonu, to uważam dyskurs z Tobą za zamknięty. Moja rada jak się już czepiasz to spróbuj choć postarać się o minimum logiki. Branko i aktualna sytuacja w kontekście poczynań dyr. sportowych w niczym nie są porównywalne.
A to że testy to zbyt często loteria to tzw. oczywista oczywistość. Nic, na łut szczęści pozostaje liczyć.
______
Do tekstu poniżej ..
Dawno się tak nie uśmiałem jak z laurki dla Bednarza wystawionej przez szprotsona..
Wilczek to człowiek kulturalny i stąd te czułości, a prawda jest prozaiczna ot, łysego wywalono, miał polecieć Skorża, ale poleciał tylko łysy.
A było tak ..Jacek Bednarz nie jest już dyrektorem sportowym, Wisły Kraków – poinformował we wtorek klub na swojej stronie internetowej klubu.
O "zmianach w strukturze" Wisła informowała już kilka dni po meczach z Levadią Tallin. Potem klub zatrudnił skautów Jozefa Csaplara i Edwarda Klejndinsta, których zadaniem jest zbudowanie siatki skautingu. Większe kompetencje w sprawach transferowych ma też trener Maciej Skorża. Funkcja dyrektora sportowego została więc zlikwidowana..
Bednarz pracował w Wiśle od 1 czerwca 2007 roku.
___
Hmm, ciekawe dlaczego nie budował choć tej sieci skautingu, prawda że ciekawe..