ToTylkoJa napisał(a):

To skoro nie miałeś na myśli tego procesu (chociaż ja mam inne zdanie na ten temat, bo pisałeś, że nikt się z legionistów nie śmieje), to po co w ogóle o tym wspominałeś? Zero logiki.
Potykaliśmy się i wywalczyliśmy swoje - herb a nie trumnę, niskie bilety na Żyletę, możliwość stania na Żylecie gdzie się chce a nie na miejscu na bilecie, masa zdjętych zakazów stadionowych nałożonych przez klub, 90% puli biletów na wyjazdy sprzedaje SKLW. A patologia jak była tak jest nadal, race na trybunach i na murawie itp. Tak się przejmujemy Walterem, że klub płaci największe kary finansowe w ekstraklasie za zachowanie fanów. Wy też nie macie łatwo na trybunach a jednak nic nie robicie i wielbicie Cupiała. My coś działaliśmy,a wy nic.
Może i wiesz o co chodzi z tym Legia To My, ale tego nie rozumiesz. Na temat Deyny nie będę się wypowiadał, bo i po co. A ja się nie będę wypowiada na temat waszej walki o przywrócenie herbu zamiast loga.
|
Tak wiem, że forum to nie odpowiednie miejsce na dyskusję o tym, tak jak i stawianie użytkowników forum jako reprezentacyjną grupę kibiców, jednak nie moge się powstrzymać przed tym, by przytoczyć sytuację gdy kiedyś rozmawiałem na łamach forum o wyższości "białej gwiazdy" nad cupiałowym logiem.
Niestety zostałem zmiażdzony argumentami typu "logo przecież ma białą gwiazdę", "jest ładniejsze", "kojarzy się z sukcesami".
Cóż, czasami rozmowy tutaj rozpierdalają system.