Wyświetl pojedynczy post
martin_6
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.07.2012, 11:53
fanfan napisał(a):Wyświetl post
Z tym , że Żemło nie jest lewym obrońcą . Gość jest młody i podobno bardzo utalentowany , przychodził do Wisły jako środkowy obrońca , mierzy 190 cm i może jeszcze urosnąć oraz jest prawonożny a lewą gra słabo- nie wiem co za geniusz zdecydował się przesunąć jego na lewą obronę!!!(Zresztą możecie mi podać nazwisko jakiegoś dobrego lewego obrońcy na przynajmniej europejskim poziomie który mierzy 1,90 m i jest prawonożny ?) I na dodatek jeszcze Bednarz oficjalnie mówi ,że można wiązać nadzieję z tym chłopakiem na przyszłość w kontekście lewej obrony ... Jest taka zasady w grupach i zespołach młodzieżowych że ważniejszy jest rozwój jednostki niż drużyny ale ja mam wrażenie że u nas jest inaczej . Najbardziej utalentowanych młodych piłkarzy u nas przesuwa się z ich nominalnych pozycji na innego pozycje ponieważ tam nie ma kto grać . Uryga defensywny pomocnik większość poprzedniego sezonu w Mesie zagrał na stoperze , Żemło - środkowy obrońca na lewej obronie ,itp. Wg mnie nie tak to powinno wyglądać .
Właśnie nie bardzo wiem, skąd Bednarz wymyślił Żemłę na lewej stronie. On tam zagrał do tej pory kilka razy i chyba nawet ani razu od pierwszej minuty. To już częściej grywał jako prawy obrońca albo defensywny pomocnik.
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas,
Że na drzewach zamiast liści
Będą wisieć komuniści!

UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY!
Odpowiedz cytując