Wyświetl pojedynczy post
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.07.2012, 09:53
MichaelMyers napisał(a):Wyświetl post
Bedzie strzelal co najwyzej w ME.Zapisuj sobie co chcesz, mozemy sie zalozyc, ze goscia za rok tu nie bedzie.Podobnie jak Sikorskiego zreszta.Taka cene za Maleckiego podal portal, ktory akurat jest wiarygodny, znajac rozutnosc Turkow wcale nie jestem zdziwiony, myslisz , ze Wisla za frytki im podstawowego zawodnika pozyczyla?

ps.Ktos kto porownuje Frederiskena do Clebera nigdy nie widzial tego Dunczka na boisku.To tak jakby porownac Pajlica do Marcelo.Broendy to bardzo slaba druzyna od kilku lat.
A na jakiej podstawie tak twierdzisz ? facetowi trzeba dać szanse , a nie wyzywać od wychudzonych murzynów , gdzie szacunek dla naszych zawodników ?

Nie wiem czy zapłacono tyle za Małeckiego , zawodnika któremu kończy się kontrakt za 2 lub 2,5 roku , gdzie mógłby równie dobrze odejść prawie za darmo ( on i jego menago mają tą świadomość ). Natomiast jaki portal uważasz za wiarygodny ?

Nigdzie nie porównałem Clebera do Duńczyka. Jedynie polemizuję ze stawieniem wieku dla obrońcy jako głównego kryterium wyboru/ dyskwalifikacji.
Odpowiedz cytując