MichaelMyers napisał(a):

|
Lukasz - problem w tym, że Probierz coś podobnego mówił zanim wypożyczyliśmy Małeckiego, a Wisła skasowała 700 tys euro za to wypożyczenie, z Wisły odeszło kilku podstawowych piłkarzy, a przyszli Sikorski czy Burliga, którzy w Piaście Gliwice siedzieli by na ławce.Kogo sprowadził Jacek za Lameya,Diaza i Małeckiego? Mowic sobie moze co chce, licza sie fakty.Fakty sa takie,ze poza Glowackim sciagnal tu szrot pierwsza klasa, na niektore pozycje w ogole nie mamy pilkarza.Skoro Bednarz z Probierzem uwazaja, ze moga sobie gadac cos czego pozniej nie realizuja, to niech sobie sami 15 tys karnetow kupia.
|
Z Bednarzem jest jak z babą - gada to co jest akurat dla niego wygodne. Probierz zaś chce wierzyć i wierzy w to co usłyszy od Bednarza - nawet mówi jego zdaniami, które nota bene zupełnie nie pasują do jego stanowiska.
Marszałek napisał(a):

|
Nie rozumiem jojcenia co poniektórych. Jeśli to co mamy będzie zapierdzielać w każdym meczu od lini do lini i gryzło trawę to w cuglach wygrywamy ligę. Płaczecie po Pajlicu, Diazie czy Lameyu a może żal Wam Nuneza ? Nie wiem w jakim stopniu brak tych gości wpłynie na grę zespołu. Wg mnie w ogóle i chyba daleki od prawdy nie jestem.
|
Wydaje mi się iż nie wierzysz w to co mówisz - nie wpłynie, to znaczy że co w grze zespołu będzie takie samo?