Re
Endrju napisał(a):

|
Dariook, miałem ci też tłumaczyć dlaczego nie masz racji, ale widzę, że poprzednicy wszystko ci już wypisali czarno na białym, na szczęście. Na siłę chcesz wszystkim udowodnić jak jest beznadziejnie, i że obiektywny ranking zliczający punkty wg ich gry nie jest miarodajny, miarodajną natomiast jest twoja opinia, i to ją powinniśmy się kierować oceniając siłę lig. Zastanów się; skoro wszyscy mówią ci, że nie masz racji, to może naprawdę nie masz?
|
Hej. Dzieki za checi ale mysle ze jeszcze nie pora by cos tlumaczyc. Proponuje bys zaczekal jeszcze miesiac I wtedy chetnie podyskutujemy o tym kto mial racje.
Jesli uwazasz ze zmienie zdanie tylko dlatego ze jak to stwierdziles - wszyscy mi mowia o tym ze nie mam racji to pewnie jej nie mam , to daj sobie spokoj.
Na dzien dzisiejszy nie mam najmniejszych podstaw by zmienic moje zdanie na ten temat I jestem swiecie przekonany co do moich racji. A zrobi sie jeszcze bardziej ciekawie jesli sie potwierdza moje przypuszczenia I.
Ja nie jestem w goracej wodzie kapany I do zycia podchodze z dystansem. Dla mnie jedna jaskolka wiosny nie czyni, I mimo ze wszyscy jwidzieli jak lataly to wiem ze to dopiero styczen. Dlatego ja rozumie Ciebie i tych wszystkich majacych "racje" bo wiem w jaki marazm wiekszosc nas popadla .
Nie dziwi mnie to tak bardzo ze cieszycie sie jak dzieci z malego kalibru sukcesu I razem z cala smietanka PzPn I Piechniczkiem oglaszacie triumf polskiej pilki klubowej. Szkoda ze to najzwyklejsza fatamorgana a wam sie poprostu bardzo chce pic, bardzo
pic.
Nie marnujcie wiec czasu na dmuchanie balonika I zacznijcie piec ogromny tort. A bedzie co swietowac... jest progres wiec bedzie u Zdzicha impreza.
Powtorzenie cudu bedzie tylko polska formalnoscia - jak zawsze.
Obys sie nie obudzil na drugi dzien z wielkim kacem. Slask jednak z urzedu wyladuje w LE a reszta swiadomie zrezygnuje z pucharow by skupic sie wylacznie na lidze. Bo wiadomo ze albo rybki albo akwarium.