Wyświetl pojedynczy post
Dariook
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.07.2012, 10:26
Re
Endrju napisał(a):Wyświetl post
Dariook, miałem ci też tłumaczyć dlaczego nie masz racji, ale widzę, że poprzednicy wszystko ci już wypisali czarno na białym, na szczęście. Na siłę chcesz wszystkim udowodnić jak jest beznadziejnie, i że obiektywny ranking zliczający punkty wg ich gry nie jest miarodajny, miarodajną natomiast jest twoja opinia, i to ją powinniśmy się kierować oceniając siłę lig. Zastanów się; skoro wszyscy mówią ci, że nie masz racji, to może naprawdę nie masz?
Hej. Dzieki za checi ale mysle ze jeszcze nie pora by cos tlumaczyc. Proponuje bys zaczekal jeszcze miesiac I wtedy chetnie podyskutujemy o tym kto mial racje.
Jesli uwazasz ze zmienie zdanie tylko dlatego ze jak to stwierdziles - wszyscy mi mowia o tym ze nie mam racji to pewnie jej nie mam , to daj sobie spokoj.
Na dzien dzisiejszy nie mam najmniejszych podstaw by zmienic moje zdanie na ten temat I jestem swiecie przekonany co do moich racji. A zrobi sie jeszcze bardziej ciekawie jesli sie potwierdza moje przypuszczenia I.

Ja nie jestem w goracej wodzie kapany I do zycia podchodze z dystansem. Dla mnie jedna jaskolka wiosny nie czyni, I mimo ze wszyscy jwidzieli jak lataly to wiem ze to dopiero styczen. Dlatego ja rozumie Ciebie i tych wszystkich majacych "racje" bo wiem w jaki marazm wiekszosc nas popadla .
Nie dziwi mnie to tak bardzo ze cieszycie sie jak dzieci z malego kalibru sukcesu I razem z cala smietanka PzPn I Piechniczkiem oglaszacie triumf polskiej pilki klubowej. Szkoda ze to najzwyklejsza fatamorgana a wam sie poprostu bardzo chce pic, bardzo
pic.
Nie marnujcie wiec czasu na dmuchanie balonika I zacznijcie piec ogromny tort. A bedzie co swietowac... jest progres wiec bedzie u Zdzicha impreza.
Powtorzenie cudu bedzie tylko polska formalnoscia - jak zawsze.

Obys sie nie obudzil na drugi dzien z wielkim kacem. Slask jednak z urzedu wyladuje w LE a reszta swiadomie zrezygnuje z pucharow by skupic sie wylacznie na lidze. Bo wiadomo ze albo rybki albo akwarium.
Odpowiedz cytując