Wyświetl pojedynczy post
Grantar
Senior Member

Od: 08.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.07.2012, 18:54
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Jeżeli uważasz, że tylko inny menedżer ma prawo oceniać działania Bednarza - Twoja rzecz.
.......
Dam Ci tylko jeden prosty przykład: moją pracę oceniają ludzie, którzy zielonego pojęcia nie mają o programowaniu. Jak, zapytasz? PO EFEKTACH.
I tego się trzymajmy. Po efektach.
Pokibicuj Wiśle z pół roku bez bluzgania na pracowników i poczekaj na efekty.
O tobie żaden nieprogramista nie napisze że nie znasz się na programowaniu i jesteś nieudacznikiem. Nie napieprza że nie stosujesz np najnowszego Borland C++ w wersji komercyjnej gdy ty musisz pracować na darmowej bo szef ograniczył budżet. Krytykują cię jak twój program ma błędy i nie działa jak trzeba.
Najbardziej wkurzające jest twoje wkładanie w moje usta czegoś czego nigdy nie powiedziałem.
Poszukaj gdzie napisałem że akademia piłkarska w Wiśle jest niepotrzebna (akurat tu nie zgadzam się z Cupiałem i Bednarzem). W polemice z bonawenturą, który ma poglądy takie jak ty przyznałem że jego pomysł na wymuszenia finansowanie szkółki jest dobry.
Więc po co wypisujesz bzdury ?

Pokaż i twoje posty które gdy przyszli Holendrzy z równą zaciekłością postulowały utworzenie szkółki ?
Gdzie wtedy byłeś ? Budżet był wtedy 30% większy. Co zrobili przez dwa lata ci twoi mistrzowie profesjonalizmu ?
GDZIE JEST TA SZKÓŁKA ?
Teraz się obudziłeś ? Jak bida wyłazi z każdej dziury ? i to kogo ... łysego ....
Żadna przyjemność z tobą polemizować. I nie chodzi tu o głupoty które wypisujesz tylko o to że dodajesz sobie renomy obrażając rozmówców.
A propos bonawentury: kibic ten ma poglądy takie jak ty ale potrafi unikać zwrotów typu "i tak tego nie pojmiesz, brednie , jesteś chory " itp
Podziwiam jego spokój i kulturę ...sam daję się sprowokować takim ja ty a potem mi głupio.
Ostatnio edytowane przez Grantar : 22.07.2012 o godz. 21:27.
"W życiu trzeba mieć pasję.... u mnie trafiło na piłkę " - Grantar kibic piknikowy.
Odpowiedz cytując