Wyświetl pojedynczy post
Grantar
Senior Member

Od: 08.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.07.2012, 09:19
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Napiszę więc serio - jestem pewnie lepszym inżynierem oprogramowania niż on menedżerem.
Zadałem proste pytanie i prosiłem o brak uników w odpowiedzi.
A tu taka "odpowiedź" ...
Załóżmy że murarz wynajęty został przez proboszcza do wybudowania kościoła.
Parafia podupadła więc kasa na kościół nie za wielka. Trudno - mówi proboszcz musisz zbudować z tego co jest. Żadnych bajeranckich witrażyków , cegła najtańsza, tynk za parę lat, Możliwość rozbudowy jak kasa będzie .... Murarz się podjął choć kasa mniejsza niż poprzednicy brali no i buduje.
Tymczasem pod sklepem kilku miejscowych parafian pomstuje: ten łysy .... nie zna się na budowaniu !, kupuje brzydką cegłę a jest przecież lepsza Royal-Cegła Super Lux ! Nie powinien budować bo on jpracował też Chrubieszowie ! I tak w kółko.
Podchodzi do ziomalów gość i tłumaczy im że taki kościół jaka kasa, że murarz jest murarzem coś tam już budował.
A oni wyzywają od chorych bo broni murarza.

wolfy napisał(a):Wyświetl post
Jesteś zabawny. Problem w tym, że Jacek odejdzie, zapewne w niesławie, a z Ciebie będą sobie tutaj robić jaja jeszcze długo potem ...
W Polsce zawsze podoba się krytykowanie. To jest trendy. Żadne ryzyko kogoś mieszać z błotem zwłaszcza anonimowo . Ja nie boję się powiedzieć że nie znam się na kierowaniu klubem tak ja np Bednarz czy Mielcarski, zarząd Wisły .... a że taki Wolfy, Miłosz czy Markus zawsze "wiedzą lepiej" to widać w każdym poście.
"W życiu trzeba mieć pasję.... u mnie trafiło na piłkę " - Grantar kibic piknikowy.
Odpowiedz cytując