Temat: Ekstraklasa
Wyświetl pojedynczy post
Dariook
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.07.2012, 00:57
1q2 napisał(a):Wyświetl post
Jak dla mnie to już trochę za późno na jakieś walki.Jeden (malutki) plusik że tradycja białej gwiazdy bez tej obudówki jest kultywowana i nasi mogą robić w cholerę fajnych gadżetów z białą gwiazdą.Inaczej jak rozumiem, biała gwiazda była by zastrzeżona.
Hmm czy ja wiem. Chyba odnośnie tradycji i korzeni nigdy nie jest za póżno . Trzeba poprostu postawić sprawę jasno, uświadomić nowszych kibiców a starszym przypomnieć co od wieku gościło na piersi. Naprawdę trudno mi zrozumieć co Cupiał ma takiego z swojego herbu, czy koniecznie on tam musi się znajdować?
Przecież zawsze można dojść do jakiegoś porozumienia i zadbać o interesy każdej ze stron. Jeśli z Adidasem sie nie da uzgodnić usunięcia znaczka to zawsze można wybrać sponsora takiego który zaoferuje wolne miejsce na koszulce. Znalazło by się i miejsce dla Gwiazdy i Herbu S.A.
W tym sezonie będą projektowane nowe koszulki wiec kiedy jak nie teraz? pasowało by się o to zacząć upominać.
W całej europie już powstają coraz bardziej odważne i posiadające jakieś symbole koszulki piłkarskie więc trzeba się dogadać z takim sponsorem który zrobi to tak jak chce Wielki Polski klub a nie jak jest w folderze reklamowym.

Bednarz prosi o pomoc dla klubu, o pełny stadion ale czy pomyślał o takiej prozaicznej sprawie jak koszulka? Tak trudno wpaść na to że repliki rozeszły by się jak świerze bułeczki?
Sytuacja w jakiej się nasz klub znajduje o dziwo może nam tylko pomóc.
Odpowiedz cytując