Temat: Ekstraklasa
Wyświetl pojedynczy post
Dariook
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.07.2012, 17:27
kreseq napisał(a):Wyświetl post
yoda79- Skomentowałem fakt skutecznej walki kibiców Katowic z nowotworem. Stwierdzilem ze w Katowicach,Szczecinie i kilku innych miastach pogoniono frajerów w Warszawie ze strony Polonii robili swoim "prezesom" oprawy. To jest handel historia, sukcesami, porazkami, wieloletnia tradycja. Jesli kibice jednego klubu na to się godzą to trzeba o tym mowic na forum Wisly, Legii, Lecha czy Izolatora.
Akurat z amica nie trafiłeś. Tutaj pewnie cię oszczędzą ale na ich forum pewnie bana byś miał dożywotniego.
Co do reszty masz rację i zupełnie się z tobą zgadzam. Zresztą kto jak kto ale Legioniści walka z ItI mi osobiście zaimponowali. Postawa godna pochwały nic z tego nie ujmując.

Tradycja, herb, barwy to dla kibica rzeczy święte. U nas za łatwo poszło BC z logiem S.A i usunięciu Gwiazdy z trykotów piłkarzy. Kibice chyba zachłyśnięci sukcesami i szczodrością BC tak naprawdę nie dostrzegli problemu.
Dla mnie to jest mega problem, który może trzeba by było rozwiązać drastycznie jak na Legii.
Czym jest sezon bez R22 i dopingu czy nawet pucharów? Wobec powrotu Białej Gwiazdy na jej prawowite miejsce...
Warte każdego poświęcenia, nie tylko dla nas ale dla przyszłych pokoleń. Biała Gwiazda jest porpostu piękna, jest to kawał klubowej historii. Szkoda że budzi to wciąż małe emocje choć cieszy coraz częste poruszenie w temacie.
Mowisz Biala Gwiazda - myślisz Wisła Kraków.
Odpowiedz cytując