Wyświetl pojedynczy post
Dariook
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.07.2012, 16:35
Misiak napisał(a):Wyświetl post
Przyganiał kocioł garnkowi... przypomnij sobie wasze komentarze z zeszłego sesonu jak baliście się przed losowaniem el LM byle nie trafić na Neftci Baku czy jakis Toboł z Kazachstanu...ja doskonale pamiętam wasze obawy dodaj do tego waszą porazke z Karabachem Agdam +nasze męczarnie z Interem Baku to dotrze do Ciebie,że Azerska piłka poszła do przodu i już nie lejemy Azerów jak dawniej.
Piszesz bzdury o dłuższej grze w pucharach dzięki fartowi...tylko przypominam,że Lech i Legia awans z grupy zapewniały sobie na kolejke przed końcem... faktycznie fart farta to miała Braga i Sporting ,że awansowały do 1/8 kosztem LE Lecha i Legii a jeżeli nie wiesz o czym piszę to sobie obejrzysz mecz Braga-Lech Legia-Sporting i zobaczysz kto był lepszy w tych dwumeczach.Nawet Wisła nie była gorsza od Standardu w zeszłym sezonie bo poziom sportowy był zblizony więc proponuję nie płakać jakie to cieniasy nasze kluby.

Ale sorki że zapytam, co ty chcesz mi udowodnić? Ze Azerowie, Kazachowie są tacy wielcy że polskie drużyny mają z nimi problemy? Nie kolego! Oni są na tym samym żenującym poziomie. Naszy problem polega na tym że polskie klubu tak pozwoliły odskoczyć heh pominę czołówkę ale nawet średniakom europejskim że widać to gołym nie wprawionym okiem. Można się okłamywać że w T-Mobile jest ostra rywalizcja, że każdy może wygrać z każdym ale czy to świadczy o klasie naszych zespołów? Przecież to nawet nie jest śmieszne! Ba , dla mnie ktoś kto tak twierdzi jest albo ślepy lub pomylił poprostu dyscypliny.
Pierwsza z brzegu Wisła, czy to dlatego dostalismy w dupę i to na r22 że inni byli zajebiście dobrzy? Proszę Cię...przecież tego sie oglądać nie dało - delikatnie mówiąc. Profanacja dyscypliny i najgorszy futbol od przejęcia nas przez Cupiała.
A Legia? gdzie zgubila berło? czy przegrała bo inni byli lepsi? Nie kolego, sama się pogrążyła w śmiechu wartym stylu, czy wyobrażasz sobie klasowy zespół (jak na lokalne warunki) który notuje taką wspaniałą serię ? A taki Sląska wygrywa jeden mecz na wyjeżdzie wiosną i doczłapuje po koronę.
Łks skleja drużynę w tydzień i walczy do ostatnich kolejek i to wcale w nie najgorszym stylu!
Niech to będzie wypadkową naszej klasowej Ekstraklasy. Dno, dno i jeszcze raz dno.

Oglądam Lige + już naście lat i to widać, tzn nie da się tego nie dostrzec że jest coraz gorzej. Mecze poprostu męczą oko, jest kopanina i granie na zero z tyłu. Nie chodzi mi o to by to udowadniać, to poprostu tak się rzuca w oczy że nie pojmuję jak ktoś może wmawiać że poziom się podnosi. Jeśli już to poziom sędziowania tylko i wyłącznie.

Już nie będę się rozpisywał by nasze kluby porównywać do czołowych klubów europejskich gdyż jest to pozbawione jakiegokolwiek sensu.
Jednak mówisz że Wisła była lepsza niż Standard w rozegranym dwumeczu. Ok może i tak było ale się nie udało , zresztą jak zawsze. Jednak zastanów się przez chwilę co prezentował ten 'wielki' Standard? No dno, tak słabego europejskiego zespołu już dawno nie widziałem na R22. Nadmienię tylko że Wisła była mistrzem swojego kraju a belgowie? heh nawet mi się niechce sprawdzać.

Tak się upierasz że pięknie walczymy w europie. Tak tak w LE! co dwa lata ktoś awansuje do grupówki i sukces na skalę krajową. Oczywiści że sukces skoro od święta mamy jedną drużynę w tych elitarnych hehe rozgrywkach.
48(LE)) + 32 (LM) = 80 drużyn w europejskich rozgrywkach klubowych. W tym 1 z Polski! co 2 lata !
Hehe no ładnie podnosimy poziom, nie ma co. Przecież to już nawet nie jest normalne! Nie ma drugiego takiego kraju stricte europejskiego z tak słabymi wynikami ! My nikogo nie gonimy, my nie podnosimy poziomu.

Przejrzyj na oczy kolego. Czy jest sens samego siebie okłamywać? Wiecej to robi szkody niż pożytku, a problem sam nie zniknie nawet jeśli go nie chcesz dostrzec.
Ostatnio edytowane przez Dariook : 20.07.2012 o godz. 16:55.
Odpowiedz cytując