Wyświetl pojedynczy post
mr_kwolf
Senior Member

Od: 04.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.07.2012, 19:11
syryls napisał(a):Wyświetl post
@up CFR Cluj był przed Vaslui, Steaua, Rapidem Bukareszt(pogromca Śląską - dopiero 4 miejsce), Dynamem czy Otelul Galati(tak, tak, zespół który grał w LM), liga rumuńska jest zdecydowanie lepsza od naszej, dlaczego niektórzy ją uważają za słabą, nie wiem . Tak to jest jak się komentuje czyjeś wypowiedzi bez dokładnych informacji.
Po pierwsze ja nie odnosiłem się do tego czy liga rumuńska jest słaba czy mocna tylko do tego że twierdzisz, że wygrali ją zasłużenie, dobrą grą, a nie szcześliwie. Dlatego zadałem pytanie. Skąd wiesz, że tak było? Jeżeli z livescore'a to powtarzam. Czapki z głów.

Po drugie liga rumuńska jest w tym momencie za nami w rankingu UEFA więc nie przesadzałbym z ich siłą. Otelul w LM to pokłosie ich świetnego występu w pucharach sprzed paru lat, a nie prawdziwej siły tej drużyny. Co wyszło przy okazji fazy grupowej gdzie w nie najsilniejszej grupie robili za tło i chłopaków do bicia.

Po trzecie wybiórczo patrzysz na pewne sprawy. Wspominasz, że Śląsk odpadł z Rapidem, a nie wspominasz, że Rapid odpadł z Legią.

I to byłoby na tyle z mojej strony.

I daruj sobie wstawki o mojej nieznajomości, bo myśle, że wiem o europejskiej piłce dużo więcej niż ty.
Ostatnio edytowane przez mr_kwolf : 19.07.2012 o godz. 20:49.
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
Odpowiedz cytując