|
Senior Member
|
|
Markus napisał(a): 
|
Przypominam, nie tylko Miłoszowi, że wzajemne obrażanie się i personalne ataki są niedopuszczalne.
|
Okay, jeśli posty o treści takiej jak użytkownika o Nicku Lucjusz Wielki będą usuwane, jak to miało miejsce teraz to moje reakcje na nie, też nie będą tak emocjonalne.
FraMat napisał(a): 
|
(..) Policzyłes też ilu mamy w drużynie (..)
|
Kamson napisał(a): 
|
Nie, ale za to doliczyłem się jednego debilnego moderatora na tym forum więcej (..)
|
hmm Sugeruje jednak stosować równe zasady wobec wszystkich.
____
Wracając do meritum..
Marszałek napisał(a): 
|
Gdy nie ma kasy na poważne wzmocnienia to jest na zawodników, czy zawodnika, który jest w stanie zrobić różnicę w meczu to wg mnie nie ma sensu kupować facetów których z łatwością można znaleźć w kraju. Diaz,Pajlic,Lamey, cóż oni takiego wnosili do gry ,ze warto ich było podpisywać ? a kasa poszła jakby nie było.
|
Jasne że liczy się jakość, a nie ideologia. A jakość to również Melikson, Genkow czy Pareiko .. W istocie zapchajdziur mamy w lidze pod dostatkiem, ale o piłkarzy robiących różnicę jednak łatwiej poza naszą ligą, wspomniane ceny zaporowe polskich klubów robią swoje..
_____
Grantar napisał(a): 
Grantar napisał(a): 
|
W każdym kraju można powiedzieć że "większy wybór jest poza krajem". Wytłumacz więc dlaczego w drużynach (poza wyjątkami) większość stanowią "tubylcy" ? Zwłaszcza w krajach biedniejszych takich jak Polska.
|
Nonsens to oczekiwanie sukcesu sportowego w oparciu o naszych tubylców, kilku Polaków w 11-tce okay, bo dla części kibiców to jest ważne, ale sukces to jakość czyli piłkarze spoza naszej ligi.
______
palikot napisał(a): 
|
Mówimy o Jaliensach, Paljiciach, Kirmach Lameyach etc, których bardziej wolelibyśmy zamienić na Czekajów, Urygów, czy starszych Głowackich i Sobolewskich i innych .
|
Po co ta ideologia !?
Tak samo jak różnych Gargułów, Łobodzinskich, Kokoszków, zawsze należy wymieniać na Cantoro, Clebera czy Pareikę. Liczy czy sie człowiek, charakter, umiejętności ..
Ostatnio edytowane przez milosz : 16.07.2012 o godz. 22:54.
|
|