Wyświetl pojedynczy post
igortsw
Senior Member

Od: 12.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.07.2012, 17:31
Dla mnie studenta, który raczej nigdy grubo w portfelu nie miał(przynjamniej narazie) 85 złoty na C to naprawde rozsądna cena (dla klubu również) i myśle, że nie macie powodu narzekać - 12 zlotych za mecz(17 bez zniżki). Nie przesadzajcie nie gramy o utrzymanie i nawet jak na klub ze środka tabeli to ta cena jest niezła. I przypomnę wpływy z biletu stanowią również cześć budżetu!!!

Wiem, że wielu drażni niska różnica między karnetem lojalnościowym, a zwykłym nabyciem i faktycznie tu klub zawalił.

Jak dla mnie powinni też obniżyć ceny biletów na trybuny środkowe mniej więcej o 10%. Myślę, że wówczas ze strony popytowej wzrost wyniósłby trochę więcej niż wspomniane 10

Podsumowując jak zwykle zapowiedzi wielkiej taniochy, a efekty te same. Ale nie jest źle i z której by strony nie patrzeć, co rundę idziemy z cenami niżej, a nie zapomnijcie że inflacja stale rośnie (w tej chwili 4,3%, a po Euro ma stale wzrastać). Cytując Kominka zerknijcie na ceny biletów do kina i pomnóżcie razy 7, nie wspominając już nawet w ogóle o wysokości cen w teatrach...
Ostatnio edytowane przez igortsw : 16.07.2012 o godz. 17:39.
<<Każdy z nas ma własny patent by nie stac się JUDASZEM>>
Odpowiedz cytując