Grantar, jak zwykle mnie ciągle atakujesz, coś z Tobą nie tak !?!
Grantar napisał(a): 
|
Przyznaje: zbyt skomplikowane.
|
Grantar napisał(a): 
|
Moja prośba byś sam ze sobą pogadał
|
Jak rozmawiasz sam ze sobą, to sorry, ale to już jest problem medyczny, Ja Ci nie pomogę.
A kasa jest (bo choćby Małecki nie został wypożyczony gratis), ale widać , nie dla Bednarza, poczeka na innego dyr. sportowego, a że to dla ciebie zbyt skomplikowane, cóż przestałem się już dziwić.
- Co do Mielcarskiego to napisałem co innego, jak zwykle przekręcasz mój tekst, czyli jednak problemy ze zrozumieniem prostych tekstów. Mielcarski nie dał kontakt tylko sam się skontaktował z menadżerem Paulisty, a ten wskazał mu Marcelo, toż tak napisałem , po co kłamiesz, że napisałem inaczej.
- Tobie nie chodzi o przyszłość Wisły, tylko o puste netowe przepychanki i o nic więcej, to już wiem.
- przyszłość Wisły to droga którą podążaliśmy za Valckx’a, ale jesienią 2011 projekt został przerwany, więc nie bzdurz , że nie ma żadnej alternatywy, dla tego co jest teraz.
- Reszta to jak zwykle u ciebie połajanki, moja sugestia zachowaj je dla siebie.
PS. I jeszcze jedno, projekt pt. Valckx, nie był idealny co próbują wmawiać jego zwolennikom miłośnicy Bednarza. Większość transferów była dobra , tak powtarzam na okrągło , więc były i wpadki. Co więcej na wielu płaszczyznach projekt ten należało zmodyfikować, choćby uważałem że powinien być jednak lepszy trener, owszem zagraniczny, ale jednak lepszy, również więcej dobrych polskich piłkarzy w drużynie, ale jakościowo dobrych, a nie na zasadzie ideologicznej.., więc można było poprawiać, problem w tym , że projekt zamiast modyfikować, został przerwany.
A co będzie dalej, to co zwykle, czyli za jakiś czas..Właściciel wróci do tego samego projektu, jak to ma w zwyczaju i wówczas zobaczymy, czy w końcu da szanse na jego realizacje, tj. minimum 3 lata, 6 okienek transferowych (a nie 2 okienka jak było teraz), ano pożyjemy, zobaczymy.
Ostatnio edytowane przez milosz : 15.07.2012 o godz. 21:13.
|