Grantar napisał(a):

|
Miałem na myśli "napieprz.sz" ..... - nie używam wulgaryzmów.
|
To jest wulgaryzm, a napewno nie jest to słownictwo na bazie którego masz podstawy pouczać innych w kwestii zachowania na forum.
1.Przypadkiem pochodzę z prawniczej rodziny, więc to co Tobie tak imponuje, mnie nie wzrusza.
2.Powtórzę to jeszcze raz, z mojego punktu widzenia, w wymiarze etycznym było to ewidentne oszustwo koniec i kropka.
3.Kasa zaś, owszem jest, ale widać nie dla dyletanta Bednarza, (Ja bym mu własnej do zainwestowania akurat nie dał), jak dla Ciebie to zbyt skomplikowane, nie mój problem, uporządkuj to sam sobie jeśli potrafisz.
4.W ostatnim akapicie, sorry, ale wyłożyłeś się ostatecznie. Tyle razy już pisałem to samo, ale widać masz podstawowe problemy z percepcją .. Ile razy to trzeba powtarzać, setki, razy widać mało, może milion razy, człowieku zrozum, to nie jest żadna „gra”, typu punkt dla mnie czy dla ciebie, tu też nie chodzi, ani o Bednarza, ani o Valckx’a, tu chodzi wyłącznie o przyszłość Wisły Kraków, o jej strategię rozwoju, no ale widać po drugiej stronie mam dzieciaka, który bawi się w punkty, czyje na wierzchu i kto komu dowalił , czyli dalszy dyskurs z Tobą to całkowita strata czasu.
________
Rinah napisał(a):

|
są piłkarze, których można sprzedać za sensowne pieniądze – Melikson, Chavez, Jovanović, Genkow
|
Fakt mamy, obawiam się jednak że potencjalni następcy mogą nie prezentować już tej wartości..
Rinah napisał(a):

|
– Dawno tak dobrze nie było w europejskich pucharach jak za Valckxa.
|
Konkretnie od 9 lat, bo taki szmat czasu temu graliśmy piłkarską wiosną w pucharach europejskich, ufam , że na kolejną wiosenną potyczkę w Europie nie przyjdzie nam czekać tak długo.