Wyświetl pojedynczy post
mr_kwolf
Senior Member

Od: 04.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.07.2012, 16:51
Blaszczu16 napisał(a):Wyświetl post
Dla mnie to głupoty wypisujesz Baala, sory, ale się nie zgadzam z większością tekstu.

O Lechu

Dla mnie klub z Poznania, paradoksalnie ma najmniejsze szanse na sukces. Niby jest rozstawiony w trzech pierwszych rundach i najprawdopodobniej w 4., ale doznał tak wielu osłabień, że nie wiem czy zdoła przejść wszystkie nierozstawione przeszkody. Zawsze mnie zastanawiało, czemu wielu użytkowników pisze, że Lech ma najlepszy personalnie skład? Teraz, gdy odeszli: Stilić, Rudniev, Injać, Kriwiec, Kikut, Wojtkowiak. Na ich miejsce pozyskali tego nowego napastnika, Trałkę i kilku no name'ów. Z wypożyczenia wrócili Wilk i Kiełb.
Do Kazachstanu lecieli z zapasem dwóch bramek i nie musieli się na zbyt wysilać, ale na Boga, żeby zremisować z przedostatnim zespołem z Kazachstanu, który dostaje baty po 5-0? Z Chazarem będzie im o wiele trudniej.

O Legii

Legia, to mnie za bardzo nie interesuje. Z tego co śledzę i zdążyłem zauważyć, władze klubu rozpieprzają klub tak jak w naszej Wisełce, można napisać tylko: zamienił stryjek, siekierkę na kijek.

O Ruchu

Ruch akurat personalnie wygląda najlepiej spośród polskich zespołów grających w LE. Wymienili z korzyścią dla siebie Abotta i Grodzickiego na Sultesa i Sadloka, doszedł Panka i kilku z niższych lig. Wisła też dwa sezony z rzędu kompromitowała się w Europie, a potem o mały włos nie awansowała do LM. Wynik z Austrią nie ma w tym momencie żadnego znaczenia.

O Śląsku

Stałe fragmenty gry są największą bronią Śląska, ale bramki z akcji też potrafią strzelić. Można również liczyć na indywidualne akcje Soboty, Mili, Kaźmierczaka czy Patejuka. Jest kilku ludzi co mogą pociągnąć ten zespół.
Chyba nie czytasz tego co piszesz. Sadlok ostatnie sezony miał dramatyczne. To tak jakby napisać, że my wymieniliśmy Bitona na Sikorskiego z korzyścia dla siebie.
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
Odpowiedz cytując