Wyświetl pojedynczy post
milosz
Senior Member

Od: 07.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.07.2012, 13:59
Serdecznie witam Wielce Sz. Członka „żałosnego” fan-klubu Bednarza, o Nicku Grantar. Pan „Czepialski”, jak zwykle rzadko pisze coś od siebie, ale uwielbia cię czepiać innych.
Grantar napisał(a):Wyświetl post
Miłosz popatrz na swoje posty.
Grantar a popatrz Ty na swoje posty, co one wnoszą merytorycznego do tego forum poza czepianiem się innych, twierdze że niemal nic.

Po1) Co do moich zarzutów wobec adwersarzy, to z zachowaniem proporcji, jak Kuba Bogu , tak Bóg Kubie, jak ktoś do mnie at persona to zwrotnie dostaje to samo.
Po2) "Chamski" język to występuje akurat u Ciebie (vide określenie „napier..sz”), mój zarzut wobec Twojego Idola którego nieustanie bronisz bardziej niż interesu Wisły jest prosty i logiczny, brak logiki zaś występuje u Ciebie, jeśli mówił że jest znacząca kasa, a jej nie miał (bo na dziś żadnego jakościowego transferu nie dokonał, ważnym piłkarzem jest Głowacki, ale ten już namówiony przez Basałaja, postanowił wrócić do Wisły), znaczy J.B. kłamał. Faktem też jest, że aktualnie właściciel nie darzy go na tyle dużym zaufaniem, aby pozwolić mu wydawać kasę większa, ot choćby pozyskaną z wypożyczenia Małeckiego.
Po 3) "Chamstwem", a raczej głupotą jest negowanie faktów. Jeśli J.B. złożył propozycję 20 tyś, to taką powinien wpłacić, a zrobił inaczej bo wiedział, że kwota będzie odrzucona i poczekał "bezczelnie i chamsko" właśnie do wykorzystania kruczka prawnego aby zaoszczędzić 12 tyś. Koszt takiego postępowania to utrata zaufania u tego i prawdopodobnie innych partnerów w negocjacjach kolejnych. Jeśli chcesz wystąpić do sądu, proszę bardzo występuj sobie, mam to głęboko, no wiesz gdzie ..
Swoją droga to mam wrażenie że Twoje posty staja się coraz bardziej nawiedzone, z braku argumentów merytorycznych już zaczynasz straszyć "sądami", sorry, ale jakoś nie jestem strachliwy. Moje zdanie w tym względzie jest jasne, oszukał działającego w dobrej wierze kontrahenta, koniec kropka.

PS. Grantar :
Grantar napisał(a):Wyświetl post
….…Klep tą swoją mantrę …… Pisz te swoje farmazony …ale są wewnętrznie nielogiczne .. Najpierw napie..sz … ….jest zwykłym chamstwem i tak naprawdę nadaje się do sądu. …Odpuść sobie ….stało się żałosne.
Fakt , odpuść sobie bo stajesz się żałosny.

Żegnam i bez odbioru.
_______
Kolejny obrońca krzyża, o sorry, chciałem napisać Bednarza, to kacpaw91, no to raz jeszcze znowu to samo..

-lepiej jest grać wiosną w pucharach europejskich, niż odpadać z Levadią, rozumiem , że Kol. uważa odwrotnie, no to się różnimy.
-Idolem dla Ciebie jest bo go bronisz absolutnie we wszystkim, jak największej świętości , taki fakt.
-jeśli nie wiesz co to znaczy budować dobry klimat w drużynie, lub alternatywnie robić to co Bednarz wiosną, to w sumie temat naszej rozmowy uważam za zamknięty.

I to by było na tyle, setki razy to samo, ileż można odpowiadać na te same bajki, pod spodem zresztą szersza odpoweidź, lepsza więc mam wolne..
Ostatnio edytowane przez milosz : 15.07.2012 o godz. 14:21.
Odpowiedz cytując